candidat blaugrana

Marcelo Gallardo, candidat a la banqueta del Barça al desembre

El tècnic del River, elogiat per Guardiola, podria ser el recanvi de Valverde, segons fonts solvents de l'Argentina

Football Soccer - River Plate v FC Barcelona - FIFA Club World Cup Final - International Stadium Yokohama, Yokohama - 20/12/15

Football Soccer - River Plate v FC Barcelona - FIFA Club World Cup Final - International Stadium Yokohama, Yokohama - 20/12/15 / Thomas Peter (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
Abel Gilbert

«[Marcelo] Gallardo serà tècnic del Barcelona al desembre. És informació que un maneja», va augurar Claudio Borghi, excampió del món amb l’Argentina el 1986 i entrenador de la selecció xilena. «Marcelo és un dels millors tècnics del món», va assegurar amb el mateix to que Pep Guardiola. El president del River Plate, Rodolfo D’Onofrio, va dir que Gallardo se n’aniria del club al qual va projectar internacionalment només si abandonava el càrrec.  Borghi creu que el seu cicle es tancarà a final d’any. «Això ho sé per una font directa», va assegurar a la televisió xilena.

Notícies relacionades

‘El Muñeco’, el sobrenom de l’entrenador, té contracte fins a finals del 2021. El mànager del River, Enzo Francescoli, va dir que no sap «resde l’interès delBarcelona per Gallardo, només el que llegeix tothom a les xarxes socials i els mitjans». No obstant, va subratllar, «no hi ha res cert».

Més lloances

Ricardo Caruso Lombardi, un entrenador d’alt perfil mediàtic, va avalar ja la incorporació de Gallardo al Barcelona. «Pot treballar tranquil·lament. Està en un moment extraordinari i si li arriba l’oportunitat l’ha d’aprofitar. Està en condicions, se’l veu amb moltes ganes, en sap i està a un nivell superlatiu. S’ha ben merescut el seu present com a professional que és i el que demostra en el dia a dia».