TORNADA A LA FEINA

Umtiti i Junior ja s'entrenen amb el grup

Valverde confia a recuperar el central francès de cara al duel amb l'Eibar per cobrir la baixa del sancionat Piqué

umtiti2

umtiti2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Barça ha tornat als entrenaments. Ha tornat sense els internacionals, però amb les novetats de Samuel Umiti Junior Firpo. Tots dos han fet una part de l’entrenament amb el grup en la sessió vespertina que ha dirigit Ernesto Valverde per preparar el retorn a la Lliga contra l’Eibar el pròxim dissabte a la una del migdia.

El tècnic confia a recuperarUmtiti, que va patir una lesió amb la selecció francesa en l’anterior aturada. El central francès es va fer «una fissura en el segon metatarsià» del peu dret, que l’ha fet estar, de moment, un mes de baixa.

Torna Todibo

Notícies relacionades

Si Umtiti es recupera seria una bona notícia per a Valverde, que no tindrà Piqué  a Ipurua perquè va veure la cinquena cartolina groga davant el Sevilla. L’entrenador blaugrana sí que recuperaLenglet, que ja va complir la seva sanció en el xoc contra el club andalús.

Todibo, que es va estrenar com a titular amb el Sevilla, ha tornat als entrenaments després d’estar concentrat amb la selecció sub-20 francesa. Carles Pérez, que va ser baixa en la selecció sub-21 espanyola i va deixar el seu lloc a Ansu Fati, ha fet treball específic, al marge del grup.