rialles en directe

Piqué: «Ens fiquem en embolics perquè volem una mica de salsa»

El central del Barça s'esplaia a 'El hormiguero', on, a més, va promocionar la Davis a Madrid

marcosl49710395 new york  new york   september 04   l r  shakira and gerard 190906003036

marcosl49710395 new york new york september 04 l r shakira and gerard 190906003036 / Gotham

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Gerard Piqué va reconèixer en una entrevista a ‘El hormiguero’, d’Antena 3, que de vegades es fica «en embolics» perquè vol «una mica de salsa» i que «poques vegades» l’han agafat per sorpresa les conseqüències de les seves paraules.

«Ho faig per passar-m’ho bé. Per dins em descollono. El futbol és un espectacle i tot el que hi ha al voltant és un espectacle. Després ho comentem al vestidor i riem dels comentaris. Tot és una farsa. Tot és una mentida. És tot molt més fàcil, les relacions són fantàstiques. Ens fiquem en embolics perquè volem i perquè volem una mica de salsa», va dir el defensa central del Barça. Piqué va anar al programa que presenta Pablo Motos, acompanyat pel tennista David Ferrer, per promocionar la Copa Davis que se celebrarà a Madrid al novembre.

Motivar-se emprenyant la gent

Piqué va confessar que «tenir la gent en contra» el motiva «més». «Com millor jugues, més els fot. A la selecció espanyola vaig tenir la mala sort que em xiulaven i va ser la meva millor època a la selecció, jugava millor que mai perquè sortia més motivat que mai».

Notícies relacionades

Sobre la importància que dona a les crítiques, Piqué va comentar: «O tens la pell molt dura o et pot afectar. De jove les crítiques t’afecten molt més. Ara passes una mica del tema. Amb el temps ho relativitzes tot. Saps que quan perdis rebràs crítiques tot i que no les mereixis i que quan guanyis et lloaran tot i que no hagis estat bé».

Piqué mira de convèncer l’àrbitre que no va fer penal contra l’Osasuna / VILLAR LÓPEZ (EFE)

«Fa dues setmanes [al Barça] estàvem en una crisi de la qual era impossible sortir i ara hem guanyat quatre partits i som perfectes. Sempre tens l’oportunitat de capgirar-ho i depèn del resultat», va apuntar.