LLIGA DE CAMPIONS

Junior Firpo, lesionat, serà baixa davant l'Inter

El lateral té una lesió muscular als isquiotibials de la cama dreta

rtapounet50105260 barcelona s junior firpo celebrates after scoring during the191002160823

rtapounet50105260 barcelona s junior firpo celebrates after scoring during the191002160823 / Bernat Armangue

1
Es llegeix en minuts

Nou contratemps per a Ernesto Valverde poques hores abans del important partit de Champions davant l’Inter de Milà al Camp Nou. Una lesió muscular ha apartat en l’últim moment Junior Firpo de la convocatòria, i per això, amb Jordi Alba també a la infermeria, el Barça es queda sense laterals esquerres per rebre el conjunt que dirigeix Antonio Conte.

Notícies relacionades

Segons el comunicat fet públic pels serveis mèdics del club, el defensor d’origen dominicà va notar unes molèsties a la cama dreta en l’últim tram de l’entrenament de dimarts. Les proves que se li han practicat han revelat l’existència d’«una lesió muscular als isquiotibials» de la cama esmentada. No s’ha especificat el temps previst de recuperació.

La baixa de Junior Firpo, que s’afegeix a les de Jordi Alba, Samuel Umtiti i Ansu Fati, deixa vacant la plaça de lateral esquerre. El més probable és que Valverde opti per alinear en aquesta banda Semedo i torni Sergi Roberto al lateral dret, com ja va fer en la segona part del partit davant el Granada.

Temes:

Champions