Reaccions a les paraules de Piqué

Font denuncia la «falta de lideratge» de Bartomeu respecte al vestidor

L'aspirant a la presidència del Barça insta la directiva a resoldre la crisi oberta amb els jugadors

jdomenech48719014 victor font  foto  javi ferrandiz190906142242

jdomenech48719014 victor font foto javi ferrandiz190906142242 / JAVI FERRANDIZ

1
Es llegeix en minuts

Víctor Font, aspirant a la presidència del FC Barcelona, es va queixar aquest dilluns de «falta de lideratge» institucional en la relació amb el vestidor, arran de les últimes declaracions de Gerard Piqué respecte a un article periodístic.

Després de la victòria a Getafe, el central va comentar: «Tots hem d’estar units, jugadors, directius i afició, perquè no ens volem enfadar. Volem sortir i guanyar, esperem que cap intenti provocar batalles que no existeixen i que nosaltres tampoc volem. S’ha de mantenir el club unit. Si no, ens farem mal». Piqué es referia a un article aparegut a ‘El Mundo Deportivo’ en el qual s’alertava sobre el poder dels jugadors del Barça en les decisions que es prenien des de la directiva.

El toro per les banyes

Notícies relacionades

Font té la impressió que en general «hi ha hagut una falta de lideratge institucional», perquè «no han agafat el toro per les banyes en la relació amb el vestidor». «És una situació difícil d’entendre des de fora. Utilitzar els mitjans per dirimir les diferències és una cosa estranya», va insistir l’empresari.

Font reclama «més lideratge» al president Josep Maria Bartomeu i considera que ha arribat el moment que els jugadors i els directius del FC Barcelona «ara parlin i s’entenguin». Preguntat sobre si s’imposa ‘la dictadura del vestuari’, l’empresari està convençut que no és així. «Hi ha una falta de lideratge partint del que observo per part de qui ha de prendre les decisions: el president i la junta directiva», va insistir.