NO A BARTOMEU

Puyol renuncia a ser director esportiu del Barça

L'excapità blaugrana justifica la seva negativa per dedicar-se als «projectes personals» en els quals es troba immers

«No ha sigut una decisió fàcil perquè sempre he dit que m'agradaria tornar a la que considero la meva casa», afirma el defensa

marcosl50023756 milan  italy   september 23   carles puyol attends the best 190925213815

marcosl50023756 milan italy september 23 carles puyol attends the best 190925213815 / Claudio Villa

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech

Josep Maria Bartomeu haurà de continuar buscant director esportiu. Carles Puyol, l’excapità blaugrana, ha dit no a l’oferta que li plantejava el president per assumir el càrrec que va deixar lliure Pep Segura després de la seva destitució el mes de juliol passat.

El defensa ha justificat la sevarenúncia a integrar-sea la direcció esportiva del club perquè ha d’assumir«diversos projectes personals», que li impedirien, segons ha explicat al seu compte personal de Twitter, «prestar-li ladedicació exclusivaque el càrrec mereix».

Messi també desitjava tenirPuyol  com a director esportiu, tal com va revelar en la seva entrevista amb el diari ‘Sport’. Però tant l’estrella com Bartomeu no veuran complaguts els seus desitjos. «En les últimes setmanes s’han publicat diferents notícies sobre la meva possible incorporació al FC Barcelona com a director esportiu. És per això que sento l’obligació de comunicar a tota la família culer que, després de sospesar-ho molt, he decidit no acceptar l’oferta del club».

Notícies relacionades

Puyol ha recordat que «no ha sigut una decisió fàcil». El 2015, l’exdefensa ja estava integrat a l’estructura executiva del Barcelona, però el president Josep Maria Bartomeu va destituir Andoni Zubizarreta, llavors director esportiu blaugrana. Hores més tard, Puyol comunicava que se n’anava.

«Sempre he dit que m’agradaria tornar a la que considero la meva casa», ha explicat Puyol, reiterant que «els projectes personals» en els quals es troba immers han sigut la clau de la seva negativa. «Voldria agrair a club la confiança dipositada en mi a l’oferir-me aquesta posició amb tanta responsabilitat», ha finalitzat l’excapità.