JUVENIL A BARÇA - GIRONA (1-0)

Víctor Valdés, expulsat a la segona jornada

El nou entrenador blaugrana va rebre la targeta vermella per dir a l'àrbitre assistent: «Ves-te'n a la merda»

marcosl49589014 graf2157  barcelona  27 08 2019   el entrenador del equipo j190914165958

marcosl49589014 graf2157 barcelona 27 08 2019 el entrenador del equipo j190914165958 / Alejandro Garcia

1

Guanyava el Juvenil A del Barça el duel català amb el Girona a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. Guanyava l’equip dirigit per Víctor Valdés. Quedava només un minut perquè s’acabés la trobada, que anaven dominant gràcies al gol de Nico González (m. 30), el fill de Fran, el mític exjugador del Deportivo de la Corunya.

Llavors, Valdés va rebre la targeta vermella del col·legiat Pol Godia. Es vivien els últims moments d’un xoc emocionant quan el tècnic va expulsar l’entrenador blaugrana a la segona jornada de la Divisió d’Honor juvenil al seu tercer grup. Amb un marcador molt ajustat. I va rebre l’exporter del Barça la primera expulsió al capdavant del Juvenil A.

Així ho va explicar l’àrbitre a l’acta, una vegada conclosa la trobada. «Al minut 89, el tècnic Valdés a dalt, Víctor va ser expulsat pel següent motiu: Adreçar-se a l’àrbitre assistent número 1 des de la banqueta amb els termes següents: ‘Ves-te’n a la merda’».

Gran Arnau Tenas

El partit va estar marcat per la igualtat a tota hora. I el Barça es va sostenir al tram final gràcies a dues grans parades d’emocionantArnau Tenas, evitant l’empat del Girona. L’ocasió de Konrad per firmar el 2-0 que donava tranquil·litat als blaugrana no es va concretar, per la qual cosa van acabar patint per emportar-se els tres primers punts de la temporada. Ara debutaran a la Youth League el pròxim dimarts al camp del Borussia Dortmund.

Però el partit va deixar el gol de Nico, el debut d’Alex Balde, amb 16 anys, al Juvenil A i les decisives parades d’Arnau Tenas, un porter prometedor. Després de l’empat a Cornellà (1-1) a la primera jornada, l’equip de Valdés suma quatre dels sis primers punts en joc.