LA QUEIXA

Neymar: «Jo volia sortir del PSG, però no em van deixar»

L'astre lamenta els xiulets i insults que va rebre del Parc dels Prínceps, malgrat el seu golàs a l'Estrasburg

«Ja he jugat a diversos estadis que m'han xiulat. És trist, però serà com jugar tots els partits fora de casa», assegura

marcosl49860268 psg s neymar during the french league one soccer match betwe190914204120

marcosl49860268 psg s neymar during the french league one soccer match betwe190914204120 / Francois Mori

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

«Ja he jugat a diversos estadis que m’han xiulat. És trist, però sé que a partir d’ara serà com jugar tots els partits fora de casa». Neymar està resignat a viure un clima d’hostilitat a la seva pròpia casa després que intentés, però sense èxit, abandonar aquest estiu el París SG per tornar al Barça.

Ni tan sols el seu golàs a l’Estrasburg, que li va donar el triomf a l’equip de Tuchel en el temps afegit (1-0) li va servir per redimir-se. «Vull deixar clar que no tinc res en contra dels aficionats, ni tampoc contra el París SG. Però tothom sabia que volia sortir, això ho vaig deixar molt clar».

Tan clar que els aficionats del Parc dels Prínceps el van rebre amb xiulets cada vegada que tocava la pilota. Tan clar que hi havia un parell de pancartes insultants a les grades cap a ell i cap al seu pares. «No entraré en detalls del que va passar en les negociacions», ha dit Neymar.

«Prometo donar-ho tot al camp, complir el meu paper i ser feliç a la gespa» (Neymar)

Notícies relacionades

«Les persones presents aquí saben el que va passar i això és una pàgina ja passada», ha comentat l’astre brasiler. «Avui soc jugador del PSG i prometo donar-ho tot al camp, complir el meu paper i ser feliç a la gespa. No necessito que cridin el meu nom ni que hi siguin per mi. Però sí pel PSG».

«Vaig tenir els meus motius per sortir, vaig fer tot el que vaig poder, però infeliçment no em van deixar» (Neymar)

Després, va incidir en aquesta rebuda que va tenir en la seva estrena de la tercera temporada a la Lliga francesa. «No tinc res contra el PSG ni contra els seus aficionats. Vaig tenir els meus motius per sortir, vaig fer tot el que vaig poder, però infeliçment no em van deixar. És la primera vegada que parlo sobre això i serà l’última. A partir d’ara, el meu cap està concentrat només per al París».

Temes:

PSG Neymar