EL PROBLEMA DE LES LESIONS

Suárez s'entrena amb el grup, però Messi encara no

El capità del Barça podria retardar la seva reaparició fins dimarts a Dortmund, després de la visita del València d'aquest dissabte

jdomenech49816134 entrenamiento del barcelona en la ciudad deportiva  luis sua190911191334

jdomenech49816134 entrenamiento del barcelona en la ciudad deportiva luis sua190911191334 / A MIGUEL RUIZ

1
Es llegeix en minuts
J. D.

Luis Suárez podria estar a punt per reaparèixer davant del València aquest dissabte, però Leo Messi, que es va lesionar abans, al mateix múscul, retardaria encara més la seva tornada a la competició. Aquestes són les previsions en què treballa Ernesto Valverde davant de la represa de la Lliga.

La visita delValència accentua el dilema entre la necessitat d’alinear els millors i la prudència de no córrer riscos davant de la perspectiva de la imminent estrena a la Champions contra elBorussia Dortmund dimarts. O el dissabte següent.

Diversos metges asseguren que les lesions musculars són les inquietants i les del soli, particularment, són molt traïdores per la seva difícil detecció, la complicada exploració clínica il’incert diagnòstic que tenen. Els casos de Suárez i Messi abonen aquesta creença.

Notícies relacionades

Messi es va lesionar al soli de la cama dreta el 5 d’agost i aquest dimecres, a falta de tres dies per al duel davant del València, no s’entrena amb el grup. En canvi, Suárez, que es va lesionar el mateix múscul el 16 d’agost a San Mamés, va fer part del treball col·lectiu.

Valverde estaria temptat d’alinear ja Suárez davant del València perquè agafi ritme. Si no, es veurà obligat a alinear un triplet davanter format per Carles Pérez, Griezmann i Ansu Fati. Ja no té Rafinha de comodí.