MERCAT DE FITXATGES

Bartomeu i Al-Khelaifi es veuen a Mònaco amb Neymar sobre la taula

Els presidents del Barça i el PSG aprofiten la prèvia del sorteig de Champions per negociar pel brasiler

bartomeu-hoy

bartomeu-hoy

1
Es llegeix en minuts

Els presidents del Barcelona, Josep María Bartomeu, i el del PSG, Nasser Al-Khelaifi, es van trobar aquest dijous a Mònaco en la reunió del Comitè Estratègic del Futbol Professional de la UEFA amb el futur del brasiler Neymar en el fons de la trobada.

Bartomeu va arribar a primera hora del matí per assistir a una altra reunió de la UEFA a Mònaco i passades les 3 de la tarda va entrar a l’hotel Le Meridien per prendre part en una altra, pràcticament seguit d’Al-Khelaifi.

La trobada de tots dos i el possible acord perquè el davanter brasiler Neymar deixi el club francès per tornar al Barcelona acapara gran part de l’atenció avui a Mònaco, on a les 18.00 hores se celebra el sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions.

Segons ‘RMC Sport’, el PSG havia posat més pressió al Barcelona en la negociació per la possible compra de Neymar. Una font del club francès citada per aquest mitjà indica que els responsables del Barça saben el que volen des del principi i “i encara són lluny”.

Negativa de Dembélé

Segons la seva explicació, tenint en compte que el mercat acaba el pròxim dilluns, el PSG no té temps material per tancar els acords amb els jugadors proposats pel club català a canvi del davanter brasiler.

La qüestió és que aquests jugadors, i molt particularment l’internacional francès Ousmane Dembélé, no se’n volen anar.

Per això, segons aquesta versió, el missatge al Barcelona és que o paga el que reclama l’equip de la capital francesa, que va haver d’abonar 222 milions d’euros fa dos anys per fitxar Neymar, o el brasiler es quedarà on és. Té contracte per a tres temporades més.

Les primeres reaccions a París quan s’ha conegut la proposta del Barcelona eren d’optimisme prudent, tot i que amb un gran signe d’interrogació per Dembélé.

Més Rakitic

Notícies relacionades

D’acord amb les versions de la premsa francesa, el Barça oferia 130-140 milions d’euros, el traspàs definitiu d’Ivan Rakitic i el préstec de l’internacional francès durant una temporada. El paquet global es valorava en 200 milions d’euros, xifra pròxima als 222 milions de l’operació rècord del 2017.

Però quan es va filtrar aquest pla, l’agent de Dembélé va tornar a repetir que no se n’anirà del Barcelona.