SEGONA CITA

El Barça vola a París per negociar una altra vegada per Neymar

Una delegació del club blaugrana busca desbloquejar el fitxatge del davanter brasiler en els dies finals del mercat

marcosl49541573 soccer football   ligue 1   paris st germain training   oore190824150852

marcosl49541573 soccer football ligue 1 paris st germain training oore190824150852 / CHARLES PLATIAU

1
Es llegeix en minuts

No hi va Josep Maria Bartomeu, el president del Barcelona, però sí Òscar Grau, el CEO del club. També viatgen a París Éric Abidal, el secretari tècnic, Javier Bordas, directiu membre de la comissió esportiva, i André Cury, agent i persona molt connectada a l’entorn de Neymar. Tots volen a París per intentar desbloquejar el fitxatge del davanter brasiler. És la segona reunió amb el París SG, potser l’última tenint en compte que el mercat es tanca el pròxim dilluns 2 de setembre a les 12 de la nit.

Notícies relacionades

El Barça continua explorant fórmules per aconseguir el retorn de Neymar al Camp Nou dos anys després de la seva marxa. L’estiu del 2017, el davanter va abonar els 222 milions d’euros que fixava la seva clàusula de rescissió i se’n va anar al Parc dels Prínceps. Ara vol tornar, tot i que no s’ha manifestat públicament, com li ha demanat en diverses ocasions el club blaugrana.

És la segona reunió que es farà a París en aquest tumultuós mes d’agost en què Neymar no ha jugat ni un sol partit amb el París SG. "Fins que no s’aclareixi la seva situació no jugarà", va dir Thomas Tuchel, el tècnic del conjunt francès. En la primera cita amb Leonardo, el director esportiu del club parisenc, no hi va haver cap acord.