LA QUEIXA

Aleñá: "Em va saber greu que la directiva prometés el 21 a De Jong sense avisar-me"

El centrecampista recorda que el gest de cedir aquest dorsal a l'holandès va ser una cosa personal entre els dos jugadors

d ikgbtw4aaqqsl

d ikgbtw4aaqqsl

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

“M’hauria agradat un missatge, un simple missatge, de la directiva perquè van prometre el 21 a De Jong sense avisar-me”. Carles Aleñá ha criticat l’actitud de la junta que, sense comptar amb ell, ja havia destinat aquest dorsal al nou jugador blaugrana. “Em va saber greu, no em va agradar –ha indicat el jove del planter des de Kobe–. “Jo sempre m’he portat bé amb el club”.

Notícies relacionades

Tot just coincidir a la gespa de la ciutat esportiva, Aleñá va pactar deixar el 21, que havia portat ell la temporada passada, a De Jong. Però no per imposició de la junta. "Jo sabia que al Frenkie li agradava el 21 i ell m’ho va transmetre així –ha dit el del planter–. Això de cedir-li el 21 va ser una cosa entre ell i jo", fet que demostra la bona química entre tots dos. "Va venir el primer dia i m’ho va demanar d’una manera molt humil. Va arribar a dir-me que l’última paraula la tindria jo i que la respectaria". Aleñá no va dubtar i l’hi va cedir.

Ara porta el 19

Un gest que el mateix De Jong va agrair a través de les xarxes socials al seu nou company, que li va permetre continuar portant aquest número que tant li agrada. El mateix que ha lluït tant a l’Ajax com a la selecció holandesa. Un gest, el d’avisar abans, que no va tenir la junta amb Aleñá, que es va quedar amb el 19 que estava lliure després del fugaç pas de Boateng, que només va estar sis mesos al Camp Nou.