CONVOCATÒRIA URGENT

Bartomeu anuncia una compareixença sorpresa

El president blaugrana farà una roda de premsa a part i abans de la presentació de Frenkie de Jong

rozas43358280 reuni  amb els senadors del club   auditori 1899  josep mari190528203312

rozas43358280 reuni amb els senadors del club auditori 1899 josep mari190528203312 / A GERMAN PARGA FC BARCELONA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La dimissió de Jordi Mestre com a vicepresident esportiu no és un fet aïllat, més enllà que hagi sigut el quart vicepresident que ha abandonat la junta del FC Barcelona des del 2015, quan Josep Maria Bartomeu va guanyar les eleccions. Es tracta d’un símptoma d’una cosa semblant a una crisi interna en el si de l’entitat. I ho confirma el fet que el mateix president, a partir d’una nota oficial del club, ha anunciat una compareixença inesperada.

Notícies relacionades

Inesperada perquè no s’emmarca en la protocol·lària roda de premsa de Frenkie de Jong. De fet, Bartomeu hi havia de participar, contra el costum dels últims fitxatges, per substituir Mestre en l’acte, assumint com ha assumit el president la cartera esportiva que ha deixat el dimitit.

El màxim responsable del Barça compareixerà a les 17.30 hores a l’Auditori i ho farà en solitari. Després, tal com estava previst, es desenvoluparan els actes protocol·laris de la presentació del futbolista holandès, el fitxatge del qual ha costat 75 milions d’euros. El president i De Jong firmaran el contracte davant dels mitjans oficials del club, el jugador saltarà a la gespa del Camp Nou i a les 19.45 hores anirà a l’Auditori per oferir una roda de premsa.