presentació oficial

De Jong es vestirà del Barça aquest divendres al Camp Nou

de-jong

de-jong

1
Es llegeix en minuts
El Periodico

Frenkie de Jong trepitjarà la gespa del Camp Nou a les set de la tarda del pròxim divendres, 5 de juliol. Així ho ha confirmat el FC Barcelona en un comunicat en què detalla quins seran els primers passos del crac holandès. El fitxatge estratègic del Barça de Valverde aterra en l’òrbita blaugrana deu dies abans que l’equip iniciï la pretemporada 2019-2020.

El centrecampista holandès, un dels millors fruits del planter de l’Ajax, es va comprometre amb el Barça el febrer passat, després de dos viatges del president Josep Maria Bartomeu a Amsterdam. El fitxatge es va fixar en 75 milions, més 11 de variables. De Jong va firmar fins a la temporada 2023-2024.

L’agenda

La nova estrella del Barça ja té marcat a l’agenda un cap de setmana que no oblidarà. Dijous, dia 4, el club té prevista la primera sessió fotogràfica amb els mitjans de comunicació. La imatge clàssica del futbolista posant al costat de l’escut del FC Barcelona a les oficines adjuntes a l’estadi. Divendres, 5, a les 19 hores, cita amb els aficionats que hi acudeixin al moment que De Jong trepitgi el terreny de joc.

El Camp Nou obrirà les portes a tots els culers per a una cita que també es podrà seguir a través del canal Barça TV i en 'streaming' per les xarxes socials.

Notícies relacionades

Els socis que vulguin accedir a l’estadi abans hauran d’accedir a les invitacions que, a partir de dimecres (de 10 a 19 hores), s’entregaran a les taquilles dels accessos 9 i 15. Cada aficionat podrà accedir a un màxim de sis entrades.

Abans de donar els primers tocs a la pilota, De Jong haurà sigut el protagonista de l’acte protocol·lari de la firma amb el president del club blaugrana, Josep Maria Bartomeu, i el vicepresident, Jordi Mestre. Posteriorment, el centrecampista holandès atendrà els mitjans, acompanyat per Éric Abidal, director esportiu, i el mateix Jordi Mestre.