El Barça fitxa el fill de l'agent de De Jong

Mike van Beijnen és un lateral dret holandès de 20 anys, jugarà al filial, va firmar per dues temporades i té una clàusula de 100 milions

van-beinjnen

van-beinjnen

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El tercer fitxatge del Barça per a la pròxima temporada farà parlar. I no perquè es tracti del tercer holandès, d’un nou lateral dret, el quart (Valverde té Semedo, Sergi Roberto i Moussa Wagué) o sigui el segon reforç estranger del filial.

La molla, l’objecte de comentari a les xarxes socials, és que es tracta del fill del representant de Frenkie de Jong. En realitat, és el fillastre d’Ali Dursun, l’agent que ha negociat el fitxatge del centrecampista de l’Ajax, per qui el Barça pagarà 75 milions d’euros.

El nou jugador anunciat pel Barça és Mike van Beijnen. Té 20 anys i juga de lateral dret al NAC Breda. Ha firmat per dues temporades (fins al juny del 2021) i tindrà una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros. El club blaugrana no ha pagat res pel seu fitxatge ja que acabava contracte.

Notícies relacionades

Van Beijnen havia coincidit amb De Jong quan tots dos eren al futbol base del Willem II. Allà va ser on Dursun va descobrir a l’avui el seu representat, que és dos anys més gran que el seu fillastre. Ara tornaran a coincidir a Barcelona. La destinació original del defensa és el Barça B que dirigeix Francisco García Pimienta a Segona Divisió B. També al filial jugarà Ludovit Reis, l’altre futbolista holandès contractat, centrecampista de 19 anys del Groningen.

Després de la firma i la revisió mèdica, Van Beijnen va posar amb la samarreta del Barça. No la nova, sinó l’antiga ja que, pel que sembla, no hi havia cap exemplar a la ciutat esportiva. L’altre focus de discussió sobre el nou futbolista eren un tuits que va escriure anys on professava la seva devoció pel Reial Madrid i celebrava la Pilota d’Or obtinguda per Cristiano Ronaldo.

Temes:

Futbol