FALTA DE CONTINUÏTAT

Semedo demana sortir del Barça i Simeone l'espera en l'Atlètic

El club blaugrana s'aferra a la clàusula de rescissió del defensa portuguès fixada en 100 milions d'euros

marcosl48468646 soccer football   uefa nations league semi final   portugal 190604192802

marcosl48468646 soccer football uefa nations league semi final portugal 190604192802 / RAFAEL MARCHANTE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Nélson Semedo vol marxar. Fa un any ja va estar meditant amb aquesta possibilitat, però ara, segons ha informat Catalunya Ràdio, ha tornat a traslladar aquest desig d’abandonar el Barça a la directiva blaugrana. A Madrid, mentrestant, Diego Simeone, el tècnic de l’Atlètic de Madrid, espera el lateral dret portuguès, de 25 anys, amb els braços oberts després de la marxa de Juanfran i el descontentament amb el colombià Arias. Semedo té una raó esportiva per buscar la seva sortida. Mai ha sigut una peça realment imprescindible per a Valverde.

Va costar 30 milions

Notícies relacionades

Va arribar l’estiu del 2017 al Camp Nou procedent del Benfica. Va costar 30 milions d’euros, amb cinc milions més pels primers 50 partits amb la samarreta blaugrana. Però el tècnic extremeny sempre ha posat al davant Sergi Roberto, sobretot en els partits importants. No ha tingut continuïtat. O almenys no la que esperava el mateix Semedo, que ha vist com era la segona opció.

L’opció Wagué

El Barça, no obstant, s’aferra a la seva clàusula de rescissió, fixada en 100 milions d’euros, per impedir la seva marxa, tot i que pogués arribar a ser inclòs en l’operació Griezmann. Malgrat que per 50 milions sí que podria deixar-lo anar; això sí, a Valverde li crearia un altre problema. El tècnic no només hauria de firmar un lateral esquerre per competir amb Jordi Alba (Junior, el defensa del Betis, és un dels candidats), sinó que també hauria de contractar un lateral dret. Llevat que, és clar, que el tècnic li obrís la porta del primer equip al jove senegalès Moussa Wagué (20 anys), que ha debutat ja aquesta temporada en l’última fase, amb el títol de Lliga a la mà.