CATÀSTROFE MAJOR

Bartomeu: «No hi ha explicació»

El president admet que el Barça no té excuses per caure per segona vegada com a Roma i prefereix no analitzar «en calent» el que ha passat a Anfield

lmendiola48059597 soccer football   champions league semi final second leg   l190507233216

lmendiola48059597 soccer football champions league semi final second leg l190507233216 / CARL RECINE

1
Es llegeix en minuts

Josep Maria Bartomeu va afrontar per segona vegada una patacada monumental. “Un altre pal que ja vam patir l’any passat”, va admetre a la compareixença, abans de comentar que li sabia “molt greu” l’eliminació pels aficionats que havien viatjat a Liverpool.

“No tinc explicació”, va repetir diverses vegades el president del Barça, de la primera i definitiva derrota de l’equip en l’actual edició de la Champions. L’onze de Valverde es va enfonsar una altra vegada malgrat el 3-0 de l’anada. Bartomeu va felicitar el Liverpool, però sense eludir la responsabilitat del mateix equip.

Notícies relacionades

“Hi haurà moltes explicacions en calent i hi haurà temps per reflexionar”, va dir, mossegant-se la llengua per no excedir-se. L’any passat, després de l’eliminació de Roma, la continuïtat de Valverde va penjar d’un fil. El triomf sobre el Sevilla a la final de la Copa del Rei el va salvar. Pot passar el mateix. “Ara toca aixecar l’ànim dels jugadors i dels tècnics  i pensar que hi ha una final d’aquí a uns dies”, va recordar, sense voler analitzar l’alineació de Valverde, la mateixa que la del partit d’anada.

Batromeu, com l’entrenador, tampoc va saber definir o interpretar la jugada del quart gol, en un córner amb tots els jugadors d’esquena al llançament d’Alexander-Arnold.  “Hi havia certa badada, desorientació”, suposava, abans de parlar de la “nefasta” jornada europea, molt greu per haver-se repetit.