en ratxa

El Barça aspira a set títols europeus

El club blaugrana es pot imposar en les màximes competicions de futbol masculí, femení i juvenil, bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei sobre patins

rozas47791899 topshot   barcelona s argentinian forward lionel messi celeb190422132616

rozas47791899 topshot barcelona s argentinian forward lionel messi celeb190422132616 / JOSEP LAGO

3
Es llegeix en minuts

El Barça aspira a tot. Europa està als seus peus. I no només en el futbol, sinó en la majoria de competicions de les nombroses seccions blaugrana, sense oblidar tampoc l’esport femení ni el juvenil. Més enllà dels possibles èxits d’un equip que téLeo Messi com a principal reclam, el Barça aquest any pot ser el gran dominador d’Europa. Fins a set títols té possibilitat d’aconseguir en les pròximes setmanes amb el primer equip de futbol, el femení i el juvenil, i els de bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei sobre patins. Aquests són els reptes que esperen els jugadors i jugadores que defensen les samarretes blaugrana. 

Futbol masculí

Messi i companyia tenen la gran oportunitat d’accedir de nou a la final de la Champions després de quatre anys d’intents fallits, després de l’hegemonia del Madrid. La pròxima setmana inaugura la tanda de les semifinals davant del Liverpool al Camp Nou. La tornada serà a Anfield Road.

Futbol femení

Les noies del Barça estan davant de la gran oportunitat de la seva vida d’aconseguir passar a la final de la Champions després de derrotar, a l’anada de les semifinals, al Bayern de Munic, (0-1) a Alemanya. El pròxim diumenge, a les 12 hores, juguen en un Miniestadi al complet, on ja es van esgotar les 13.205 entrades disponible. Les jugadores de Lluís Cortés han de mantenir la calma i controlar un Bayern que continua sent molt perillós.

Les jugadores del Barça, en plena celebració després de marcar davant del Bayern / matthias balk (AFP)

Futbol juvenil

L’equip Juvenil A del Barça està, per tercera vegada consecutiva, a la Final Four de la UEFA Youth League. La gran final es disputarà del 26 al 29 d’abril i tindrà lloc a Nyon (Suïssa). Els joves delfins blaugrana s’enfrontaran en semifinals al Chelsea, aquest divendres a partir de les 18 hores, a la recerca del pas a la final i així defensar el títol obtingut la temporada passada.

La plantilla de l’equip juvenil A del Barça / FC BARCELONA

Bàsquet

El Barça Lassa va readquirir l’estigma competitiu des que Svetislav Pesic va assumir la direcció tècnica. Líders de la Lliga Endesa i campions de la Copa del Rei davant del Reial Madrid fa uns quants mesos, els blaugranes s’enfronten aquest dimecres, a les 21 hores, a l’Anadolu Efes a la recerca d’un triomf que els acosti a la Final Four de l’Eurolliga després de cinc anys d’absència. El Barcelona arriba en ratxa després d’un triomf agònic a Turquia (72 a 74), que va igualar la sèrie (1-1).

Singleton controla una pilota / enric fontcuberta (EFE)

Handbol

Aquest dimecres, a les 20.45 hores, el Barça jugarà davant del Nantes a França, en l’anada de les semifinals de la Champions d’Handbol. La tornada serà dissabte 4 de maig al Palau Blaugrana i allà se sabrà qui obtindrà el bitllet per a la Final Four de Colònia. El conjunt de Xavi Pascual ja porta guanyats cinc títols aquesta temporada: la Lliga, la Copa del Rei, la Copa Asobal, la Supercopa d’Espanya i el Super Globe. 

Víctor Tomás, en acció / toni albir (EFE)

Futbol sala

Els jugadors d’Andreu Plaza  s’enfronten a l’Almati del Kazakhstan en les semifinals de la Champions League de Futsal, aquest divendres a les 17.30 hores. Campió de la Copa d’Espanya i de la Lliga regular, el gran objectiu és sumar una consagració d’Europa, una cosa que no aconsegueixen des del 2014. En cas d’obtenir el triomf davant del conjunt kazakh, jugaran la final diumenge a les 16 hores davant del guanyador entre l’Sporting CP i l’altre equip espanyol, l’Inter FS, el dominador en el pla europeu. Si no, disputaran el partit pel tercer i el quart lloc diumenge a les 13 hores.

Els futbolistes de sala del Barça / FC Barcelona

Hoquei sobre patins

Notícies relacionades

El Barça defensarà el títol de Lliga Euopea aconseguit el 2018 a Lisboa. La pista de l’Sporting serà la seu de la Final Four. El Barcelona disputarà el dissabte 11 de maig la semifinal contra el Porto i, en cas de victòria blaugrana, el diumenge 12 de maig tindrà lloc la final davant del guanyador entre l’Sporting i el Benfica.

Els jugadors d’hoquei, concentrats / FC Barcelona