"HI HAURÀ CANVIS DAVANT DE L'OSCA"

Valverde: "A Messi li va passar un tràiler per sobre"

"Ens falten 10 punts per ser campions, la Lliga encara no està guanyada", avisa el tècnic del Barça

zentauroepp47690138 soccer football   champions league   fc barcelona press conf190412160606

zentauroepp47690138 soccer football champions league fc barcelona press conf190412160606 / LEE SMITH

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

"Sí, hi haurà canvis". Ernesto Valverde, l’entrenador del Barcelona, ha avançat que farà rotacions en el retorn a la Lliga davant de l’Osca aquest dissabte a l’estadi El Alcoraz (16.15 hores). Canvis obligats per les sancions de Piqué i Suárez i canvis necessaris perquè Messi necessita descans, ja que la tornada amb el United és tan a prop (es juga dimarts al Camp Nou, 0-1 en l’anada per als blaugranes) que no vol córrer riscos.

"Sí, és possible que Messi descansi", ha reconegut l’entrenador blaugrana. "Ahir hi vaig parlar i es troba bé del cop que va rebre", ha dit Valverde en al·lusió a la topada amb Smalling, que li va provocar un gran impacte al nas i a la parpella de l’ull esquerre. "Estava tocat com quan et passa un tràiler per sobre...", ha afirmat el tècnic.

El tràiler va passar a Old Trafford, i Valverdeno vol que torni a passar a Osca. "És un partit perillós; ells tenen molt entusiasme, generen moltes ocasions. Som en un moment de la temporada en què els equips de sota treuen molts punts", ha revelat l’entrenador.

Calendari atapeït

Notícies relacionades

"És possible que hi hagi canvis, però ens fan falta 10 punts per ser campions. No tenim la Lliga guanyada", ha recordat el tècnic; "el calendari ve molt atapeït, venim d’un viatge llarg i d’un partit intens, i dimarts ens espera de nou un altre partit intens", ha afegit.

Per això està obligat a fer rotacions. La unitat B del Barça viatjarà camí d’Osca, encara que Valverde, prudent com és, va recordar que necessiten "tres victòries i un empat per guanyar la Lliga, no es pot oblidar, i això ha de començar demà".