PETITA ELONGACIÓ MUSCULAR

Dembélé, dubte per a la Champions

El francès, que va ser clau en la victòria blaugrana al Rayo, va acabar lesionat i corre perill la seva presència davant del Lió

marcosl47199277 soccer football   la liga santander   real madrid v fc barce190309231708

marcosl47199277 soccer football la liga santander real madrid v fc barce190309231708 / JUAN MEDINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Ousmane Dembélé va aparèixer a l’inici de la segona part per ser decisiu en el triomf del Barcelona sobre el Rayo. Però va acabar amb molèsties el partit. El davanter francès estava tan preocupat que no va forçar als minuts finals. Després, tot just acabar el partit, es va sotmetre a diverses proves mèdiques i es va confirmar que estava lesionat. És, per tant, dubtós per a la Lliga de Campions.

No és una lesió greu, però posa en perill la seva presència en el duel de dimecres contra l’Olympique de Lió (0-0 a l’anada dels vuitens de final de la Champions). És una mala notícia per a Valverde, que ja havia reservat el jove davanter a l’inici del partit.

Sense ruptura

El Barcelona va informar que Dembélé té “una petita elongació al bíceps femoral de la cuixa esquerra”. El club no ha volgut, però, aclarir si arriba a temps de jugar a Europa. No hi ha ruptura, però sí un seriós avís d’un problema muscular. “L’evolució marcarà la disponibilitat per al partit següent”, es va limitar a explicar el club blaugrana al seu comunicat mèdic.

El precedent de la lesió de Getafe

Notícies relacionades

Hi ha un altre problema afegit, perquè aquesta “petita elongació” és al mateix múscul, el bíceps femoral de la cama esquerra, on va patir aquella greu lesió a Getafe el setembre del 2017, que el va tenir quatre mesos de baixa, obligant-lo, a més, a ser intervingut quirúrgicament a Finlàndia. 

Dembelé ja va estar dues setmanes de baixa a inicis del 2019 per un problema al turmell esquerre. Per això la màxima precaució que tenen els metges del Barcelona.