semifinal al bernabéu

Madrid - Barcelona: Hora i on veure avui a la TV el partit de Copa

El Barça viatja a la capital espanyola per enfrontar-se als 'merengues' a la recerca del pas a la final

aguasch46855445 barcelona  06 02 2019   deportes      messi   recupera el ba190226113916

aguasch46855445 barcelona 06 02 2019 deportes messi recupera el ba190226113916 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Reial Madrid i el FC Barcelona es veuran les cares avui dimecres al Santiago Bernabéu a partir de les 21.00, en la que serà la tornada de la semifinal de la Copa i un duel definitiu a la recerca de la finalíssima a Sevilla.

L’anada al Camp Nou, fa tres setmanes, va acabar en empat a un. Per tant, els d’Ernesto Valverde estan obligats a marcar, almenys, un gol a la casa del Madrid per poder superar la sèrie. Un empat a zero en el clàssic donaria la classificació alsblancs,  que tenen l’avantatge d’haver marcat un gol en el partit d’anada.

Tots dos arriben al partit després de guanyar els seus respectius partits de Lliga. El Barça va guanyar el Sevilla 2-4 amb una estel·lar actuació de Lionel Messi, mentre els de Santiago Solari van fer el mateix davant del Llevant, per 1-2, amb el VAR i la polèmica com a protagonistes del partit.

El diumenge 2 de març es tornen enfrontar al Bernabéu però aquesta vegada per la 26a jornada de Lliga.

El partit, en obert per La 1, Gol i TV-3

El partit de semifinals de la Copa del Rei d’avui dimecres serà arbitrat per José María Sánchez Martínez i es podrà veure en directe en obert per La 1 de TVE, Gol i TV-3. A també podràs seguir el minut a minut ‘online’ a través del portal web d’EL PERIÓDICO.

Alineacions probables del Madrid - Barça

Notícies relacionades

L’alineació més probable del Reial Madrid per al partit d’avui de tornada de la semifinal de la Copa del Rei és la formada per Keylor Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo (o Reguilón); Modric, Casemiro, Kroos; Lucas Vázquez, Benzema i Vinícius.

Per part del Barça, s’espera un onze integrat per Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; Sergi Roberto, Busquets, Rakitic; Messi, Luis Suárez i Dembélé.