DUEL AL SÁNCHEZ PIZJUÁN

Sevilla - Barcelona: horari i on veure el partit

El Barça viatjarà a la capital andalusa per reforçar el lideratge

aguasch47049597 file photo  soccer football   la liga santander   fc barcelo190222105734

aguasch47049597 file photo soccer football la liga santander fc barcelo190222105734 / Albert Gea

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A la recerca de millorar el resultat dels últims partits, el Barcelona s’enfrontarà al Sevilla aquest dissabte a les 16.45 hores, al Sánchez Pizjuán, en partit corresponent a la jornada 25 de Lliga.

Quatre empats i una discreta victòria davant del Valladolid en els últims cinc partits generen al Barça una necessitat vital de derrotar el conjunt andalús per més que 7 punts separen els blaugrana, consolidats en el lideratge, del Atlètic de Madrid, que és segon. L’empat a zero davant de l’Olympique de Lió en la Champions fa que els encarregats de trencar la sequera golejadora necessitin tornar a tenir confiança amb vista als transcendentals partits que s’acosten.

Notícies relacionades

El Sevilla, per la seva banda, ve d’eliminar la Lazio en els setzens de final de la UEFA Europa League. En la Lliga fa tres partits que no guanya i en la classificació està situat en la quarta posició, a 17 punts del Barça.

El matx es podrà veure, a partir de les 16.15 hores, per beIN LaLiga. A més, es podrà seguir el minut a minut ‘online’ a través de la web d’El Periódico.