futbolista polèmic

Comença el judici contra Arda Turan, que podria acabar a la presó

El jugador turc, cedit pel Barça al Basaksehir, li va trencar la cara a un famós cantant i la baralla va acabar amb un tret a terra

arda-turan-coche

arda-turan-coche / AP

1
Es llegeix en minuts

El judici contra el futbolista Arda Turan, per haver agredit un famós cantant turc en una discoteca, comença aquest dimecres a Istanbul, amb l’exjugador de l’Atlètic i el Barça enfrontant-se a una petició de pena d’entre 3 i 12,5 anys de presó. El futbolista, que juga al Basaksehir cedit pel Barcelona, està acusat dels delictes d’“assetjament sexual”, “lesions intencionades amb ruptura d’os”, “trets amb arma de foc d’una manera que pot produir por o pànic” i de portar armes sense llicència.

Segons la versió dels fets difosa a la premsa turca, els fets es van produir després que el futbolista s’acostés a la dona del cantant, Özlem Ada, amb una actitud d’assetjament. "Ets molt guapa. Si no estiguessis casada, no et deixaria escapar", assegura Sahin que va dir el futbolista a la seva dona.

L’aldarull

El cantant es va enfrontar a Arda i aquest va acabar trencant-li el nas, per la qual cosa Sahin i la seva dona van acudir a un hospital pròxim, però el futbolista es va presentar allà una mica més tard, aparentment per demanar disculpes a Sahin. Li va oferir una pistola i li va dir: "Dispara’m si vols".

Notícies relacionades

Sahin li va treure l’arma, però, després d’una conversa, Arda la va tornar a agafar i va disparar a terra, fet que va causar un bon enrenou a l’hospital, si bé no hi va haver ferits i es van acabar arxivant les denúncies per "amenaces" que van interposar alguns dels presents. Berkay Sahin també figura com a acusat pel delicte d’insults, per la qual cosa la fiscalia sol·licita entre tres mesos i dos anys de presó.

Durant la identificació davant del tribunal, Arda Turan va declarar que els seus ingressos mensuals se situen en uns 50.000 euros. El Basaksehir, que en aquests moments encapçala la classificació de la Superlliga turca, va multar ja l’octubre passat el seu golejador amb 370.000 euros per "actituds no compatibles amb l’ètica i el concepte professional del club", però va anunciar que el mantindria en actiu fins a la sentència judicial. 

Temes:

Arda Turan