11 d’ag 2020

Anar al contingut

EL MISSATGE

Valverde: «¿Coutinho? Si els jugadors no estan contents el que han de fer és treballar per revertir-ho»

«Sabia que hi havia un risc, però aquests partits ens serveixen per valorar els jugadors en partits de Primera Divisió», diu el tècnic

Rafa Tapounet

Valverde: «¿Coutinho? Si els jugadors no estan contents el que han de fer és treballar per revertir-ho»

HEINO KALIS

“A l’hora de confeccionar l’onze era el millor que podia fer”. Ernesto Valverde, l’entrenador del Barcelona, ha valorat així l’alineació que va presentar davant del Llevant. “Era el millor que podia fer perquè tenim la tornada i ens serveix per valorar els jugadors en partits de Primera Divisió. Ja sé que és un risc”, ha explicat el tècnic blaugrana, qui al ser preguntat pel poc pes de Coutinho ha sigut contundent: “Si els jugadors no estan contents, han de treballar per intentar revertir la situació i lluitar per ser titulars sempre”.

Més clar no pot ser Valverde. “¿Coutinho? Quan no jugava Dembélé tothom em preguntava per ell. Ara és el mateix, però a la inversa. Si un no està content, ha de lluitar”, ha recalcat el tècnic blaugrana. “És un grandíssim jugador que ens ha donat molt, que ens dona molt i que ens continuarà donant moltes coses”, ha afegit el ‘Txingurri’. “Són ells els que han de revertir aquesta situació”.

Després, l’entrenador del Barcelona ha recordat que “el canvi de Miranda no té res a veure amb el tema físic”, precisant que “vaig ser jo qui el vaig posar i jo l’he tret”. Valverde ha elogiat a Murillo (“ha jugat bé, és un central amb experiència”), després d’admetre que “no hem estat fins en la primera part”.