LES REACCIONS

Valverde: "Estic molt content, l'any passat ens en van fer cinc aquí"

El tècnic enalteix, de nou, l'enorme partit de Messi i reconeix que va haver d'improvisar la defensa amb 3 centrals

marcosl46284687 graf8396  valencia  16 12 2018   el entrenador del fc barcel181216234721

marcosl46284687 graf8396 valencia 16 12 2018 el entrenador del fc barcel181216234721 / Manuel Bruque

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

"Fa golassos, dona assistències, tot el que passa per ell ho aclareix... Tenim la sort que està amb nosaltres perquè el disfrutem". A Ernesto Valverde, l’entrenador del Barcelona, se li acaben les paraules per definir l’actuació majestuosa del geni argentí al camp del Llevant: tres gols i dues assistències. "Estic molt content, l’any passat ens en van fer cinc aquí després d’estar tota la temporada sense perdre ni un partit de Lliga", ha recordat el 'Txingurri'.

Notícies relacionades

Té memòria Valverde. El Barça, també. I això que el tècnic va haver d’improvisar un pla tàctic nou "per la lesió de Semedo, que ens va obligar a jugar amb tres centrals". Va considerar, com ell mateix va dir, la possibilitat de col·locar Rakitic o Arturo Vidal al flanc dret d’aquesta línia de tres centrals. "No teníem un comodí a la dreta. És clar que ens ha costat una mica ajustar el sistema, no teníem els mecanismes ajustats", ha reconegut Valverde.

El 'carriler Dembélé'

"Al principi ens ha costat, però era normal perquè amb la posició de Piqué jugant amb tres sabíem que ens costaria tenir profunditat", ha dit l’entrenador del Barcelona. "Dembélé havia de seguir el seu lateral. Ens faltava fluïdesa, però a poc a poc vam entrar en el joc", ha admès Valverde. "Ells arriscaven; nosaltres els castigàvem".