TRES ANYS, TRES LESIONS SERIOSES

Rafinha pateix una greu lesió al genoll esquerre i diu adeu a la temporada

El centrecampista va patir davant del Atlètic «una ruptura del lligament encreuat anterior» i serà operat en els pròxims dies

marcosl46018059 soccer football   la liga santander   atletico madrid v barc181125151302

marcosl46018059 soccer football la liga santander atletico madrid v barc181125151302 / PAUL HANNA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Males notícies per a Rafinha. Notícies terribles. Ha tornat a patir una lesió greu, que el pot obligar a acomiadar-se pràcticament de la temporada. El jugador brasiler va suplir Sergi Roberto a l’inici de la segona part contra l’Atlètic de Madrid. Allà va notar unes molèsties, però no semblaven gens importants, al punt que fins i tot va acabar el partit. Però aquest matí, i després de ser sotmès a diverses proves mèdiques, el Barcelona ha informat que “pateix una ruptura del lligament encreuat anterior del genoll esquerre”.

O sigui, tornada a la sala d’operacions, tot i que el club blaugrana no ha precisar quan Rafinha hauria de ser intervingut. “En els pròxims dies es procedirà a fer tractament quirúrgic”, ha indicat el Barcelona en aquest comunicat mèdic en què es relata un nou capítol de l’infortuni que persegueix el futbolista.

Als dos genolls

Notícies relacionades

És la tercera lesió greu que pateix els últims tres anys. La primera va ser el setembre del 2015, quan una dura entrada de Nainggolan, el llavors jugador de la Roma, li va provocar la ruptura del lligament encreuat anterior del genoll dret. Va haver de passar per la sala d’operacions i va estar de baixa fins a mitjans de març del 2016. Van ser 202 dies.

La segona lesió va passar l’abril del 2017 a Granada. Va haver de ser operat del menisc del genoll dret. Fins en dues ocasions, pel que va arribar a estar vuit mesos de baixa, i va reaparèixer el desembre d’aquell mateix any. Va estar-se 290 dies de baixa. Ara, Rafinha pateix la seva tercera lesió important: les dues primeres al genoll dret; aquesta al genoll esquerre.