PUNTUALITZACIÓ DEL FUTBOLISTA

Rafinha: «Les declaracions del meu pare han sigut equivocades»

rafinha-wasap

rafinha-wasap

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

"Estic completament compromès amb el Barça. Si no em convoquen, l’endemà milloraré més i correré més. Aquests valors me’ls va ensenyar el meu pare. Les seves declaracions han sigut equivocades". O quan el fill renya el pare. Rafinha ha desautoritzatMazinho, el seu pare i el seu agent, que demanava una sortida imminent del Camp Nou en el pròxim mercat hivernal, perquè Valverde no està comptant amb ell. Va passar de ser titular en el clàssic contra el Madrid a veure la derrota contra el Betis des de la grada, perquè va ser descartat pel tècnic blaugrana. Rafinha no vol marxar. No només això. Ha estirat les orelles al seu pare.

"Fa molts anys que estic en el Barça; l’important és donar-ho tot. Això és el més important", ha dit el centrecampista brasiler, que acaba d’arribar de la seva convocatòria amb la 'seleçao' i s’ha entrenat amb la plantilla blaugrana. Després, ha acudit a un acte solidari i, juntament amb Javi López, el capità de l’Espanyol, i Carla Suárez, la tennista, serà un dels rostres compromesos amb la segona edició de la carrera 'Barcelona en Marxa contra el Càncer'. Una carrera que es realitzarà el 2 de desembre i que tindrà la sortida al parc del Fòrum de Barcelona.

Notícies relacionades

Així,Rafinha ha volgut tancar com més aviat millor el conflicte que havien provocat les declaracions del seu pare. "Estic centrat en el Barça. Soc en un dels millors equips del món, en què hi ha els millors jugadors del món", ha recordat el brasiler, assumint que "la competitivitat és molt gran". Davant d’això, el brasiler només té un pla: "He d’esforçar-me més i treballar-ne més".

El cas Neymar

Preguntat sobre el possible retorn de Neymar al Camp Nou, Rafinha no en té cap dubte. "M’agradaria que tornés; estaria encantat. És un dels millors jugadors del món, però no he parlat amb ell sobre aquest tema", ha dit el futbolista, que ha compartit aquests últims dies amb ell en la concentració de la selecció brasilera a Londres. En canvi, sobre Dembélé, Rafinha ha mostrat una actitud molt més diplomàtica que algun dels seus companys en el Barça. "No soc el tipus de persona que jutja els altres. El veig compromès; ho demostra en els entrenaments".

Temes:

Rafinha