POLÈMIQUES DECLARACIONS

Mazinho atia Valverde per la suplència del seu fill Rafinha

El representant del jugador no descarta una sortida el gener per jugar regularment

rpaniagua45604152 barcelona  spain   october 24   rafinha  r  of barcelona cel181120201905

rpaniagua45604152 barcelona spain october 24 rafinha r of barcelona cel181120201905 / Quality Sport Images

1
Es llegeix en minuts

La situació canviant de Rafinha està desesperant el jugador i el seu entorn. El centrecampista brasiler, que va passar de titular contra el Madrid a descartat contra el Betis, medita una possible sortida en el mercat hivernal. Mazinho, el seu pare i representant, va atiar aquest dimarts Ernesto Valverde per la suplència del seu fill. 

"És una cosa de bojos, no s’entén res. Només l'entrenador sap el que té o no té. La veritat és que nosaltres intentem que Rafa tingui una situació regular de jugar. Aquí quan tens tres partits seguits, després es talla. Rafinha va fer una molt bona pretemporada, partits espectaculars i no s’entén això", va apuntar Mazinho.

Canvi d’aires

Notícies relacionades

L’exjugador brasiler ha comentat un possible canvi d’aires en el futur. "Hem de buscar una sortida perquè aquí ho té molt complicat. Porta pràcticament dos anys, juga molt poc i necessita un club que li doni 30 o 40 partits per temporada perquè fa molt que no té continuïtat en el joc".

Mazinho veu possible aquest adeu si es produeix un acord entre les parts. "No descartem la sortida a l’hivern. Si hi ha clubs interessats, el Barcelona vol el traspàs i el jugador està content amb la proposta, ja que treballarem de forma conjunta", va concloure.

Temes:

Rafinha