LA VISITA A MESTALLA

Valverde "El partit contra el València és de Champions"

"A mi, Arturo Vidal no m'ha dit res. No sé si està enfadat pel partit o per un accident domèstic", afirma el tècnic

aguasch45257597 barcelona   29 09 2018  deportes   valverde hace indicacione180929185642

aguasch45257597 barcelona 29 09 2018 deportes valverde hace indicacione180929185642 / JORDI COTRINA

2
Es llegeix en minuts
Marcos López

Torna el Barça a la Lliga. Torna estimulat per la seva reacció en la Champions amb un triomf que li aplana el camí cap als vuitens de final. Però torna també escamnat perquè ha completat una setmana catastròfica, la pitjor dels 15 mesos amb Valverde. Una setmana amb dos punts de nou de possibles: empat a casa amb el Girona, derrota amb el Leganés, el cuer, i empat també a casa amb l’Athletic. "Som els mateixos, sempre juguem igual. Som el mateix equip, el mateix entrenador, els mateixos jugadors", ha declarat el tècnic blaugrana.

"Demà juguem un partit de Champions, és un partit clàssic de la Lliga, amb un València que té un 4-4-2 molt marcat, tàcticament molt invulenrable, difícil d’entrar per dins, amb un contraatac espectacular", ha dit Valverde, enumerant una llarga llista de virtuts de l’equip de Marcelino. "Sabem el tipus de partit, el tipus de rival, és un dels grans partits de la Lliga i, a més, amb un gran ambient", ha afegit.

No s’ha mostrat gens preocupat per l’onada d’elogis que ha rebut Arthur pel seu gran partit a Wembley. "Ens dona possessió i control de joc, vaig entendre que ens podia venir molt bé amb el Tottenham", ha dit Valverde, que s’ha mostrat indiferent sobre el tipus de sistema que més li agrada. Si el 4-3-3, que utilitza aquesta temporada, o el 4-4-2 del curs passat. "M’agrada amb el que guanyem".

"Històricament si vols aconseguir la Champions has de guanyar la Lliga" (Valverde)

Tampoc se l’ha vist especialment inquiet per les queixes d’Arturo Vidal a través de les xarxes socials per haver jugat tan pocs minuts a Wembley. "A mi no m’ha dit res. No sé si està enfadat pel partit o per un accident domèstic", ha replicat amb ironia al xilè, després de recordar que el Barça només té un camí per conquistar la Champions, un dels grans objectius del club. "Històricament si vols aconseguir la Champions has de guanyar la Lliga. Has d’intentar sempre ser els millors", ha remarcat el Txingurri.

Notícies relacionades

Sobre Messi i el seu compromís, més del mateix. "El veig semblant en tots els partits. Potser una mica més alt en la Champions perquè el ritme és trepidant. Però es nota en les dades de Leo i en els de tot. El veig mentalitzat no només per a la Champions sinó per a qualsevol partit de Lliga i ho està demostrant", ha matisat el tècnic blaugrana, que també va voler abordar la situació de Dembélé.

"Dembélé té un enorme talent amb la pilota. Jugar de titular en aquest equip no és fàcil i ell ho ha fet en alguns partits" (Valverde)

Substituït en el descans del partit amb l’Athletic i suplent, sense jugar ni un minut, a Wembley. "Té un enorme talent amb la pilota i està, a més, en un procés en el qual és jove pel que té moltes coses per aprendre. Però no només per ser jove, també els veterans han d’aprendre. Jugar de titular en aquest equip no és fàcil i ell ho ha fet en alguns partits".