MERCAT BLAUGRANA

Yerry Mina i André Gomes passen un reconeixement mèdic amb l'Everton

Els 'toffees' s'emporten tres jugadors del Barça aquest estiu

zentauroepp42904994 barcelona    13 04 2018   deportes      yerri mina  gomes  t180809130055

zentauroepp42904994 barcelona 13 04 2018 deportes yerri mina gomes t180809130055 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

El serial de l’'operació sortida' del Barça està arribant a la seva fi. Yerry Mina i André Gomes, dos dels noms amb més protagonisme, ja tenen lloc de destinació. Tots dos marxen al’Everton  i estan passant, en aquests moments, un reconeixement mèdic en un hospital de Barcelona, segons diverses fonts. Si el superen de forma satisfactòria, seran nous futbolistes 'toffees’. Els dos clubs estan acabant d’ultimar els detalls de les operacions: Yerry Mina marxarà traspassat i André Gomes, cedit.

Notícies relacionades

L’Everton es converteix, per segona vegada aquest estiu, en el recurs perfecte per als jugadors descartats per Ernesto Valverde. Primer va ser Lucas Digne i, ara, Mina i Gomes. El Barça, club que històricament ha venut malament, ha trobat a Liverpool un club que satisfà les seves exigències econòmiques i, en poc menys d’un mes, ha incorporat tres dels seus futbolistes.

El mercat de fitxatges de la Premier League es tanca a les  sis de la tarda (hora espanyola) i els equips anglesos estan donant els últims cops de cua. Amb la marxa de Mina i Gomes a Goodison Park, queden dos noms que poden acabar el dia a Anglaterra: Marlon i Paco Alcácer. El Newcastle vol el central brasiler i el Watford està intentant convèncer, a través de Gerard Deulofeu, el davanter de Torrent.