REACCIÓ DEL JUGADOR

Eric Abidal demana respecte per al seu cosí Gerard amb una foto a l'hospital després del trasplantament

En un breu comunicat, l'exfutbolista ha expressat el seu malestar pels dubtes creats en relació amb el seu trasplantament

20180705-efe-abidal-twittyer / periodico

1
Es llegeix en minuts

La notícia sobre la possible irregularitat en el trasplantament de fetge d’Éric Abidal    va sorprendre el món. I l’exjugador no ha tardat a reaccionar. En un breu comunicat oficial publicat en el seu compte de Twitter, el francès nega les informacions publicades i assegura estar trist i dolgut pels dubtes generats. Hores després, ha publicat una imatge a l’hospital amb el seu cosí Gerard demanant respecte i denunciant els que continuen posant en dubte la legalitat de la intervenció.

"Em sento obligat a comunicar el meu enuig i tristesa en relació amb les notícies aparegudes sobre el meu presumptament trasplantament il·legal de fetge", declarava en el comunicat anterior mentre demanava respecte a la seva família, a l’equip mèdic i a tots els pacients que han passat per una situació similar a la seva.

A continuació, es mostrava contundent i assegurava que van complir els tràmits adequats, els que tocaven. I, sobretot, dona les gràcies al seu cosí. "El meu cosí Gerard va donar el fetge per salvar la meva vida i li estic profundament agraït. Es van seguir els procediments i protocols existents a tota hora i tota la documentació mèdica que així ho demostra està disponible".

Notícies relacionades

En el comunicat, Abidal també aprofita per demanar disculpes per "si en algun punt hi ha hagut dubtes sobre les informacions poc sòlides publicades". Aquestes paraules se sumen a les de la seva fundació, que hores abans desmentia "categòricament" les acusacions difoses sobre les irregularitats en el tractament de la seva malaltia.

"La Fundació Éric Abidal lamenta que es posi en dubte l’honorabilitat de tots els implicats en el procés, a qui el jugador els professa una gran admiració i un enorme agraïment, en especial al donant, el seu cosí Gerard", va argumentar.