Anar al contingut

CANVIS EN L'ORGANIGRAMA

Ramon Planes serà l'adjunt d'Abidal al Barça

El lleidatà, exdirector esportiu de l'Espanyol, aportarà experiència i coneixement del mercat a la secretaria tècnica

EL PERIÓDICO

Ramon Planes serà l'adjunt d'Abidal al Barça

ALEJANDRO GARCIA

El lleidatà Ramon Planes serà l’adjunt d’Éric Abidal a la secretaria tècnica del Barça, segons ha anunciat el club en un comunicat. Amb el fitxatge de Planes, que fins ara ocupava el lloc de director esportiu al Getafe, la junta que presideix Josep Maria Bartomeu pretén completar la reestructuració de l’organigrama tècnic del primer equip, començada amb la sortida de Robert Fernández.

Planes, de 50 anys, acumula una llarga experiència com a responsable de la planificació esportiva, ocupació que va començar a exercir el 1999 al Centre d’Esports l’Hospitalet. D’allà va passar el Racing de Santander, l’Alabès i el Lleida, club en què havia militat com a jugador i entrenador. El 2007 va aterrar a l’Espanyol, primer com a secretari tècnic i a partir del 2009 com a director esportiu, en l’etapa en què Mauricio Pochettino ocupava la banqueta del primer equip. La temporada 2014-15 va treballar al Tottenham, i al cap d’un any va tornar a Espanya per treballar a l’Elx, el Rayo Vallecano i el Getafe.

Aquesta llarga trajectòria i el seu coneixement del mercat han estat precisament les principals qualitats que han avalat la seva incorporació al Barça, amb què es pretén compensar la falta d’experència d’Éric Abidal