LA CELEBRACIÓ

Així serà la rua d'avui del Barça: recorregut i horari

La desfilada del FC Barcelona començarà a les sis de la tarda al World Trade Center amb tots els jugadors

rua

rua

1
Es llegeix en minuts

La rua del Barça per celebrar el doblet de Lliga Copa se celebrarà aquest dilluns, 30 d'abril, a partir de les sis de la tarda amb un recorregut pels carrers de Barcelona. D'aquesta manera, els jugadors festejaran amb els aficionats i els ciutadans de la capital catalana el 25è títol de Lliga i el 30è de Copa aconseguits pels futbolistesd'Ernesto Valverde.

La rua blaugrana, amb tots els integrants de l'equip, començarà al World Trade Center (carrer de Barcelona) amb l'habitual bus descobert, que farà un recorregut d'una hora i mitja aproximadament, i que passarà per la

Notícies relacionades

plaça Drassanes, l'avinguda del Paral·lel, la ronda de Sant Pau, el carrer Urgell i l'avinguda de Sarrià, on acabarà, el trajecte davant de la plaça Doctor Ignasi Barraquer.

Els punts d'animació

Durant el recorregut hi haurà tres punts d'animació preparats amb banderes, confeti, música ambient i pantalles led que estaran ubicats a l'inici de l'avinguda del Paral·lel, a la ronda de Sant Pau amb l'avinguda del Paral·lel, al carrer Urgell amb l'avinguda de Roma i a l'avinguda de Sarrià amb l'avinguda Josep Tarradellas.