LA REFLEXIÓ

Bartomeu: "Ningú en la directiva té dubtes amb Valverde"

El president del Barça considera "una gesta" guanyar el doblet, tot i que no oblida la "patacada de Roma"

2
Es llegeix en minuts
Marcos López

"Esclar que sé coses d'Iniesta, però vull que ho digui ell. Andrés és el jugador que ha marcat aquesta era d'èxits, des del 2004 fins ara. Messi és el número u i Andrés és el jugador més important de la història". Josep Maria Bartomeu, el president del Barça, va valorar així la imminent sortida del capità blaugrana, i va defensar també la feina de Valverde i va recordar, alhora, que "guanyar el doblet és un somni venint d'on veníem, perquè a l'agost semblava una mala temporada". No només això. En una entrevista aEl Larguerode la Cadena Ser, també va defensar Bartomeu la reconstrucció que ha liderat Valverde. "Ha fet un canvi a l'equip, el va transformar totalment després de l'enfrontament a la Supercopa".

A partir d'aquí, el president va recordar que "el trident, amb la marxa de Neymar, ja no existeix", cosa va obligar Valverde a introduir nous matisos a l'equip. "Ho està fent molt bé, li auguro a Ernesto que té tot el temps. Ningú en la directiva ha dubtat d'ell. Ara l'equip s'apropa més a l'ADN Barça, ens agrada molt Ernesto. És veritat que la caiguda a Roma va ser una patacada, però Ernesto és un paio molt intel·ligent, que gestiona molt bé els canvis, sap llegir molt bé els partits".

"Ningú no ha dubtat de Valverde. Això és fals. El doblet és una temporada excel·lent" (Bartomeu) 

Notícies relacionades

Després, Bartomeu va volerprecisar que "ningú de la directiva" ha dubtat dels mètodes de Valverde. "Això és fals. No és gens cert. Valverde està en el seu primer any, aquest és el seu projecte. Després del que va passar aquest estiu, ningú pot dubtar d'ell, veient com ha refet l'equip i com ha refet els jugadors". El dirigent va incidir molt que es tractava d'una aposta a llarg termini la continuïtat de l'entrenador blaugrana. "Ernesto està en el primer any, l'èxit està assegurat".

Per això, el president del Barça va voler destacar la conquesta de la Copa del Rei dissabte passat ("tots van veure com va jugar el Barça aquesta final", va dir) i la possibilitat d'aixecar la copa de la Lliga aquest cap de setmana si arrenca un punt a Riazor. "El doblet és una temporada excel·lent. No és matrícula d'honor, però estem parlant que seria el vuitè doblet. Si el Madrid guanya la Champions? Això no hi té res a veure. El doblet és una gesta. Des del 2004 hem guanyat 31 títols, som l'equip d'Europa que més títols hem guanyat".