EL RECONEIXEMENT

'France Football' demana perdó a Iniesta per no haver-li concedit mai la Pilota d'Or

Pascal Ferré, director de la revista francesa, dedica l'editorial de la publicació al futbolista blaugrana

jdomenech14906115 barcelona  12 01 2011   partido  correspondiente a los cuart180424182223

jdomenech14906115 barcelona 12 01 2011 partido correspondiente a los cuart180424182223

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Pascal Ferré, director de France Football, ha demanat públicament perdó a Andrés Iniesta per no haver-li concedit mai la Pilota d'Or. I ho ha fet a través de l'editorial de l'últim número de la revista que titula en castellà Perdón Andrés i en què denomina el futbolista blaugrana amb la consideració que "no és un jugador, sinó el jugador".

France Football és la revista francesa que concedeix anualment el guardó que mai ha guanyat Iniesta, tot i que el 2010 figurava com el gran favorit gràcies al gol que li va donar el títol mundial a Espanya a la final de Sud-àfrica contra Holanda. En aquella ocasió el jugador manxec va quedar darrere del seu company Leo Messi.

"Sense Iniesta Messi s'hauria cansat de jugar al Barça. La seva absència resulta dolorosa en el palmarès de la Pilota d'Or"

Pascal Farré

Director de 'France Football'

Notícies relacionades

L'editorial de la publicació francesa arriba uns dies abans que Iniesta faci pública la sortida del Barça per incorporar-se a la Lliga xinesa i just després de la seva gran actuació a la final de la Copa del Rei contra el Sevilla. "És el millor distribuïdor de joc de tots els temps. La majoria dels seus contemporanis es compliquen la vida, però ell s'ha divertit durant 15 anys, simplificant-ho tot", diu Pascal Ferré a l'editorial. "Sense Iniesta -afegeix el periodista francès- Messi s'hauria cansat molt més ràpid de jugar al Barça". 

Una anomalia

France Football també comenta que és una anomalia que un jugador de la qualitat d'Iniesta no hagi aconseguit mai la Pilota d'Or. "L'absència d'Iniesta resulta dolorosa en el palmarès de la Pilota d'Or", reconeix Ferré.