CONFESSIONS DE L'ENTRENADOR

Luis Enrique: "Ara no està ben vist dir-ho però els catalans són l'hòstia"

L'extècnic del Barça diu que "els catalans estan molt avançats al que és Espanya en general" i que per això no pensa anar-se'n de Catalunya

luis-enrique

luis-enrique

1
Es llegeix en minuts

Luis Enrique ha trencat el seu silenci. Ho ha fet en una entrevista al canal de Youtube del ciclista Ibon Zugasti, en què ha deixat molt clar que no es mourà de Catalunya. "Ara no està ben vist dir-ho, però els catalans són l'hòstia, les persones, la ciutat... Estan molt avançats al que és Espanya en general. Són educats, respectuosos, molt treballadors, allà seguiré", declara amb contundència davant un Zugasti que l'escolta amb atenció, durant la disputa de la Cape Epic, prova de ciclisme de muntanya per parelles.

En aquesta conversa de 30 minuts, l'exentrenador del Barça assegura que no es penedeix d'haver deixat la banqueta blaugrana. "Va ser una decisió potser difícil d'entendre. Deixes el Barcelona amb els millors jugadors però ho tenia clar i no me'n penedeixo. Hi dediques tota la teva energia i quan veus que ja arriba el final, ho has d'assimilar, acceptar i comunicar-ho", va explicar. 

Elogi de Messi

Notícies relacionades

En la conversa parla de forma elogiosa de la figura de Leo Messi. "Agafa la batuta en tots els partits". I afegeix que "Messi necessitava, i així ens ho va fer saber o entendre amb el seu comportament, que fóssim un col·lectiu. Però com més pilotes li donem a ell, millor".

No dubta a subratllar que va ser "més feliç com a jugador que com a entrenador". Tot i així, no tanca la porta a tornar a les banquetes. "Dependrà que algú em vulgui però ha de ser una cosa que em faci moltíssima il·lusió". ¿La selecció espanyola?, se li planteja. "No ho sé", assenyala.