DESPRÉS DE L'EMPAT A SEVILLA

Messi presenta la seva família per Pasqua

L'astre va compartir una fotografia a les xarxes socials amb Antonella, la seva dona, i els seus fills, Thiago, Mateo i Ciro, nascut recentment

lainz42744920 180401183555

lainz42744920 180401183555

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

No hi faltava ningú. Després del gol salvador al Sánchez Pizjuán, que li va donar al Barça l'empat (2-2) i mantenir-se invicte després de 30 jornades de Lliga, Leo Messi va voler compartir a les seves xarxes socials una foto familiar. Una foto amb el nou membre de la família Messi-Rocuzzo. L'astre blaugrana apareixia amb Antonella Rocuzzo, la seva dona, amb Thiago, el seu fill gran, Mateo, el segon, i Ciro, el nadó nascut recentment.

Notícies relacionades

Després de superar uns dies tempestuosos, especialment després de la derrota humiliant de l'Argentina contra Espanya (6-1) amb ell a la llotja del Wanda Metropolitano sense poder jugar ni tan sols un minut, l'estrella blaugrana va aprofitar les hores de descans que ha concedit Valverde a la plantilla abans de tornar a la Champions. Dimecres arriba el Roma al Camp Nou per disputar l'anada dels quarts de final.

Messi, que a penes va jugar mitja hora a Sevilla, va demostrar que ha superat les molèsties musculars que l'han tingut gairebé dues setmanes de baixa. No tan sols va compartir la fotografia amb la seva família sinó que també va difondre unes imatges de Marisol, la seva mare, amb Ciro, el seu nou net. I una altra de Jorge Messi, el seu pare, disfrutant dels primers dies de vida de Ciro, que va néixer l'11 de març passat, de manera que el davanter no va poder jugar contra el Màlaga.