VÍDEO A INSTAGRAM

El fill de Messi canta en català i Piqué ironitza amb l'adoctrinament

El petit Mateo entona 'En Joan Petit quan balla'

ecarrasco36622475 familia de messi thiago y mateo antonella roccuzzo cumplea o171020182025

ecarrasco36622475 familia de messi thiago y mateo antonella roccuzzo cumplea o171020182025

1
Es llegeix en minuts

Deu ser casualitat (o no), però la qüestió és que en ple setge del Govern espanyol a la Generalitat, i amb l'ambient esquitxat d'acusacions d'"adoctrinament" dels nens en el sistema educatiu de Catalunya, Leo Messi ha difós aquest divendres un vídeo del seu fill petit, Mateo, cantant un clàssic del cançoner infantil català: 'En Joan Petit quan balla'.

Notícies relacionades

Gerard Piqué, sempre ràpid i atent a les xarxes socials, ha sigut un dels primers a reaccionar i ha publicat un comentari. "Si és que a Catalunya no parem d'adoctrinar els nens amb 'En Joan Petit quan balla'...", ha escrit el central blaugrana. 

El petit dels Messi, de 2 anys, va néixer en un dia molt assenyalat per a Catalunya: l'11 de setembre. Va ser el 2015, quan la Meridiana va acollir la Via Lliure. No és la primera vegada que l'astre argentí del Barça publica un vídeo del seu nen cantant, ja que fa uns mesos en va difondre un altre en què Mateo cantava en anglès. Leo i la seva dona, Antonella Rocuzzo, tenen un altre fill, Thiago, que està a punt de fer 5 anys, i n'esperen un altre.