NOU PAPER

El Barça nomena Amor nou "responsable de relacions institucionals i esportives del primer equip"

El club, en la reestructuració de la seva àrea tècnica, limita Robert Fernández a l'"anàlisi del mercat i la recerca de jugadors"

amor1

amor1

1
Es llegeix en minuts
Marcos López / Barcelona

Són dies convulsos en l'estructura esportiva del Barcelona. Unes hores després que Albert Soler, el director d'esports professionals del club, anunciés al president Josep Maria Bartomeu que renunciava a la seva responsabilitat a l'àrea de futbol es feia públic el nomenament de Guillermo Amor com a nou "responsable de relacions institucionals i esportives del primer equip".

És un càrrec de nova creació en aquesta estructura que ara lidera Pep Segura. Malgrat que assumeix altres responsabilitats, Amor també mantindrà, segons ha informat el Barcelona, la seva feina "en el futbol formatiu professional".

Notícies relacionades

O sigui, doble feina per a l'excapità blaugrana. Per una banda s'haurà d'encarregar dels joves talents de La Masia, i per l'altra haurà d'estar connectat amb el vestidor del primer equip, amb el qual té pocs vincles després de la seva experiència de dirigir dos anys l'Adelaide com a entrenador.

Menys marge per a Robert

A Robert Fernández, actual secretari tècnic, la directiva li ha limitat encara més el seu marge de treball. Amb Segura com a líder de l'estructura, l'executiu tindrà ara la missió, segons el club, de "centrar la seva feina en l'anàlisi del mercat futbolístic i la recerca de jugadors".