"TRES MESOS I MIG DE BAIXA"

Dembéle, operat amb èxit a Finlàndia

El davanter ha sigut intervingut pel doctor Orava, que fixa el seu retorn en el termini més optimista

dembele

dembele / Francisco Seco

1
Es llegeix en minuts
Marcos López / Barcelona

Ja ha sigut operatI "amb èxit", com ha informat el Barcelona en un comunicat mèdic. El davanter blaugrana Ousmane Dembélé ja ha sigut operat, a Finlàndia, pel doctor Sakari Orava, que ha fixat la data de retorn en el termini més optimista. "El temps aproximat de baixa és de tres mesos i mig", ha anunciat el club barcelonista, que ha descartat així que s'ampliï als quatre mesos que es valoraven després de saber-se que tenia una greu lesió muscular.

Notícies relacionades

Dembélé ha sigut operat amb "èxit del trencament del tendó del bíceps femoral de la cuixa esquerra" pel doctor Orava, que ha estat acompanyat, en tot moment, per Ricard Pruna, el metge del Barça. Ara es quedarà a Finlàndia abans d'iniciar, ja a Barcelona, el procés de recuperació. El jove francès (20 anys) ha patit la primera lesió de la seva carrera esportiva.

Segons ha relatat Valverde, entrenador del Barcelona, és una lesió que s'ha produït a causa de la seva "inexperiència", ja que va clavar un cop de taló a Getafe. "És el gest més agressiu que pots fer per al bíceps femoral", va recordar el tècnic blaugrana. "Potser si hagués sigut veterà, no hauria fet aquest moviment i hauria deixat passar la pilota", va argumentar després. A Dembélé li ha tocat aprendre per força, i ara ja ha sigut operat satisfactòriament.