PLANIFICACIÓ BLAUGRANA

El Barça descarta Di María a última hora

En una desesperada negociació, el club oferta 45 milions pel davanter però el PSG reclama uns 60 milions

marcosl39893799 argentina s angel di maria controls the ball during their 20170901220235

marcosl39893799 argentina s angel di maria controls the ball during their 20170901220235 / MIGUEL ROJO

1
Es llegeix en minuts
Marcos López / Barcelona

En una desesperada operació, el Barça ha acabat fracassant a fitxar Ángel Di María, el jugador del París SG. Al saber que el Liverpool no volia vendre Coutinho, malgrat el reiterat interès blaugrana, hi va haver un inesperat canvi de plans. I el club, amb el tancamnet del mercat a sobre, va optar per intentar contractar el davanter argentí, de 29 anys. El PSG demanava 60 milions i, segons diverses fonts, el Barça va arribar a oferir 45 milions d'euros.

Notícies relacionades

Pressionat pel tancament del mercat, el Barça va decidir fitxar Di María, malgrat que procedeix del París SG, l'equip que li ha tret Neymar a inicis del mes d'agost passat executant la seva clàusula de rescissió fixada en 222 milions d'euros. En un estiu negre, on cap de les primeres opcions que tenia el club blaugrana per reforçar la plantilla li han sortit bé, l'última bala era Di Maria, criticat durament en el seu últim partit amb Argentina, la matinada passada. Però va fallar. Les negociacions es van allargar infructuosament fins gairebé la mitjanit en les oficines del FC Barcelona.  

Passat blanc

'Rosarino' com Messi, amb passat pel Madrid, cèlebre és el seu gest fent callar al Camp Nou en l'última eliminatòria europea en què queia eliminat el club francès (6-1), va passar després al Manchester United amb Louis Van Gaal i va acabar recalant al París SG, on prosseguirà amb Neymar i Mbappé, l'última flamant incorporació del club amb capital qatarià.