MERCAT BLAUGRANA

Robert: "La idea és que vingui un jugador més o dos"

El secretari tècnic confia a tancar el fitxatge de Coutinho i confirma que "Seri està totalment descartat"

zentauroepp39842932 barcelona   28 08 2017    deportes       presentaci n de la 170828165629

zentauroepp39842932 barcelona 28 08 2017 deportes presentaci n de la 170828165629 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López / Barcelona

Amb Dembélé no n’hi ha prou. Amb Dembélé, Paulinho, Semedo i Deulofeu, tampoc. El Barça continua buscant jugadors, Coutinho és el gran objectiu sense descartar tampoc Di María, per completar la plantilla coincidint amb l’última setmana del mercat. «La meva idea és que vingui un jugador més o dos», va revelar Robert Fernández, el secretari tècnic blaugrana, sense donar cap nom. Tampoc calia.

«Estem negociant la possibilitat d’incorporar-los, esperem que arribi a bon port», va afegir l’executiu del Barcelona, que va explicar després que «tenir els 222 milions d’euros de Neymar» va comportar, en la seva opinió, «una dificultat», perquè tots els clubs coneixen el potencial econòmic del Barcelona. I els objectius elegits no tenien «clàusula» per poder executar-la, com sí que va fer el Paris SG amb Ney.

«SERI, TOTALMENT DESCARTAT»

Notícies relacionades

Malgrat que el club encara busca «un o dos» fitxatges més, Robert considera que el «club s’ha mogut amb rapidesa» en el mercat. Segueix sense trobar sortida encara per als descartats, i per això el treball per alleugerir la plantilla encara no s’ha concretat. Mathieu, que se’n va anar gratis a l’Sporting de Portugal, Tello, traspassat al Betis per quatre milions d’euros, i Samper, cedit al Las Palmas, són els tres únics futbolistes que han trobat destí. Douglas, Munir Marlon encara esperen, mentre Vermaelen es podria quedar, almenys, fins al desembre.

Qui no vindrà és Seri. «Està totalment descartat. Després d’analitzar amb molta tranquil·litat les coses la nostra prioritat són altres posicions», va dir Robert, avortant així la possibilitat que el centrecampista del Niça fitxés pel Barça. Coutinho és l’aposta, fins i tot Di Maria queda a la recambra, amb André Gomes buscant sortir del Camp Nou.