Dembélé: "El preu no em posa nerviós, el mercat s'ha tornat boig"

"No soc aquí per substituir Neymar; ell és un dels millors del món, jo soc molt jove, n'he d'aprendre", diu el davanter francès

zentauroepp39842108 barcelona   28 08 2017    deportes       presentaci n de la 170828150710

zentauroepp39842108 barcelona 28 08 2017 deportes presentaci n de la 170828150710

2
Es llegeix en minuts
Marcos López / Barcelona

Encara no és conscient d'on és. "Encara no, encara no plenament", ha admès Ousmane Dembélé, el jugador més car de la història del Barça: 105 milions d'euros fixos més 40 en variables (el 50%, segons el president Josep Maria Bartomeu, "per rendiment individual", i l'altre 50 % per "rendiment col·lectiu"). "El preu no em posa nerviós", ha dit després amb contundència el jove davanter francès. "És el mercat, que s'ha tornat una mica boig", ha afegit després assumint que fins i tot ell mateix dubta que el seu valor real sigui de 105 milions. "No presto atenció a aquestes quantitats", ha sentenciat l'exjugador del Dortmund.

"Des dels 8 anys mirava els partits del Barça. Es va convertir des d'aleshores en un somni", ha confessat Dembélé, escortat en la roda de premsa per Robert Fernández, el secretari tècnic del Barça. L'home que el va voler fitxar fa un any, però no el va poder convèncer. "Volia més minuts", va ser el seu argument llavors. Hi havia el trident. I no hagués jugat gairebé gens. Ara, el trident, amb la marxa de Neymar al París S-G, ha desaparegut.

“És un honor jugar amb Messi, és un plaer. Vull aprendre del que fa ell al camp i a fora”

Ousmane Dembélé

Jugador del Barça

"No he vingut aquí per substituir Neymar. Ell és un dels millors jugadors del món; jo soc molt jove. Tinc 20 anys, tinc molt per aprendre cada dia", ha recalcat Dembélé, que ha insistit que no li resulta una "pressió extra" ni el preu. Ni suplir Ney. "És un honor jugar amb Messi, un plaer. Vull aprendre del que fa ell al camp i també a fora. És el millor del món i el millor de la història del futbol".

Notícies relacionades

Mirava sorprès tot el que passava al Camp Nou, amb gairebé 18.000 persones reunides per a la seva presentació, acompanyat, en tot moment, per Fatimata, la seva mare, a més d'uns amics i un cosí. "Ja he parlat amb Valverde, és molt bon entrenador, segur que farà progressar l'equip", ha dit revelant la conversa amb el nou tècnic. "No sé si me n'he adonat que soc aquí. Quan estigui a la gespa en seré plenament conscient. És impressionant tot", ha subratllat.

“Miro d'utilitzar les dues cames indistintament. Prefereixo portar la pilota amb el peu esquerre i xutar després amb el dret”

Ousmane Dembélé

Jugador del Barça

A nivell futbolístic, se sent orgullós de la seva capacitat per utilitzar "indistintament" les dues cames. "Prefereixo portar la pilota amb el peu esquerre i xutar després amb el peu dret", ha recordat Dembélé. "Estic molt content d'estar aquí i jugar al millor club del món. El meu objectiu és aprendre dels millors, com Messi i Suárez", ha dit abans fins i tot de ser preguntat sobre la seva relació amb l'estrella argentina.