Presentació de Dembélé

Crits de "¡Bartomeu, dimissió!" en la presentació de Dembélé al Camp Nou

Gairebé 18.000 persones, que van haver d'esperar unes dues hores per veure la nova estrella, es van reunir a l'estadi

zentauroepp39842173 barcelona   28 08 2017    deportes       presentaci n de la 170828164828

zentauroepp39842173 barcelona 28 08 2017 deportes presentaci n de la 170828164828 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López / Barcelona

No es recorden precedents. Almenys, en la història moderna dels fitxatges del Barça. I encara menys en el jugador més car de la seva història. Ousmane Dembélé estava a les entranyes del Camp Nou esperant que es resolgués «un problema burocràtic» de la seva liquidació amb el Dortmund, segons va informar el club blaugrana, quan milers de persones esperaven sota un sol inclement a la grada de l’estadi.

Fins gairebé dues hores van haver d’esperar abans que aparegués el francès, mentre el clima de descontentament augmentava. «¡Bartomeu, dimissió! ¡Bartomeu, dimissió!», es va sentir en diverses ocasions al Camp Nou, cansats els espectadors que la presentació es demorés sense cap raó aparent. Però el motiu existia, perquè faltava aquell document de liquidació del Dortmund.

L’empipada anava creixent entre els 17.814 espectadors que van transformar el que havia de ser la festiva presentació de Dembélé en una situació estranya. Per això, abans fins i tot que trepitgés la gespa, el nou davanter blaugrana va aparèixer a la llotja per saludar els aficionats que omplien aquesta zona del Camp Nou, apaivagant el seu malestar.

 

Notícies relacionades

 

Bartomeu, que va comparèixer després a l’Auditori 1899, no va fer cap referència a aquests crits perquè en el protocol de presentació de fitxatges ja no hi ha la possibilitat de fer preguntes. En un discurs breu, amb Dembélé a la seva esquerra, el president li va donar una protocol·lària benvinguda en francès, a més de recordar que «era un jugador que veníem seguint des de feia anys». L’hauria pogut fitxar la temporada passada, però no ho va fer. Llavors, el Dortmund va pagar 15 milions d’euros al Rennes. Ara, el Barça en pagarà, com a mínim, 105 al Dortmund.