actualitat blaugrana

Piratejats els comptes del Barça a les xarxes socials

El club blaugrana ha anunciat el suposat fitxatge de Di María durant el pirateig

dimaria bo

dimaria bo

2
Es llegeix en minuts

Els comptes del FC Barcelona a Twitter Facebook han sigut piratejats aquesta matinada. El pirateig dels usuaris del club a les xarxes socials ha començat amb el suposat anunci del fitxatge del futbolista argentí del PSG Ángel Di María pel Barça. Més tard, en un altre missatge, els responsables de l'atac informàtic reivindicaven l'acció. "Hola FC Barcelona, som OurMine (grup de seguretat), per favor contacta'ns, i disculpa per la broma". L'última de les publicacions dels pirates ha animat els usuaris de les xarxes socials a fer que el 'hashtag' #FCBHack fos tendència a Twitter.

Captura de pantalla amb els tres missatges publicats pels pirates als comptes del Barça / TWITTER

Els missatges, publicats en els diferents usuaris que el club té per a cada idioma, ja han sigut eliminats, però es poden recuperar gràcies a les captures de pantalla dels usuaris. El Barça ha esborrat les tres publicacions de tots els seus comptes i ha confirmat que ha patit un pirateig.  

"Aquesta nit els nostres comptes han sigut piratejats. Estem treballant per solucionar-ho com més aviat millor. Gràcies per la vostra paciència", ha comunicat el Barça a través de les xarxes socials.

Dia mogut a les xarxes culers

Dimarts va ser un dia convuls a les xarxes socials en el món culer. A primera hora de la tarda el Barça va comunicar que l'11 d'agost va interposar una demanda laboral contra Neymar per trencar unilateralment el contracte amb el club blaugrana. Les turbulències van anar a més quan diversos jugadors del Barça van penjar a les xarxes socials fotos de la reunió i el retrobament de diversos futbolistes blaugranes amb el brasiler del PSG. Això, poques hores després que es fes pública la demanda del Barça contra Neymar. 

Notícies relacionades

La cita va tenir lloc a Barcelona i va reunir de nou el trident, Messi, Suárez i Neymar, que van immortalitzar el moment amb una fotografia. La van publicar a Instagram amb el missatge "ha tornat", en referència a l'"es queda" de la famosa imatge Piqué-Neymar.

També hi va assistir el central català. I Neymar i Piqué van fer la versió 2.0 de l'"es queda". A més, també van participar en la trobada Rakitic, Douglas i l'exblaugrana Dani Alves. A la nit, es va poder veure a través de l'Instagram de Neymar que també hi va assistir Paulinho, l'últim fitxatge del Barça.