Marxa enrere amb Seri, insistència amb Coutinho, a mà l'opció di María

El club blaugrana arriba angoixat a l'última setmana del tancament del mercat de fitxatges

zentauroepp39770367 soccer football   champions league playoffs   nice v napoli 170822225638

zentauroepp39770367 soccer football champions league playoffs nice v napoli 170822225638 / ERIC GAILLARD

2
Es llegeix en minuts
ALBERT GUASCH / BARCELONA

Com aquell que surt al carrer amb les claus a la mà i no hi troba el cotxe. Així de desorientada sembla la comissió tècnica del Barça. El cas de Seri, el centrecampista ivorià del Niça, exemplifica com cap altre les infructuoses anades i vingudes. Estava lligat. El jugador, convençut. El Niça, també. Però els seus dos grisos partits contra el Nàpols a la fase preliminar de la Lliga de Campions va portar algú de pes de la nodrida delegació de tècnics a anul·lar els acords. Seri no es fitxa.

Un any i mig d’informes per part de Robert Fernández se n’anaven directament a la galleda de les escombraries. Si no està a l’altura en partits d’alta transcendència, és que no ens val, va ser l’argument guanyador.

I així s’arriba a l’última setmana de termini abans del sonat tancament de la persiana del mercat, el 31 d’agost. Amb les butxaques plenes i sense cap compra de substància. I la pressió es comença a fer notar en una directiva que sap que se la juga aquests dies que queden. No només el seu crèdit; potser fins i tot la seva continuïtat. El soroll comença a ser insuportable.

FOTO: FUENTE

Amic de Messi

Amic de MessiEl jugador, per la seva banda, es va absentar una altra vegada ahir al partit que va certificar el pas del seu equip per a la fase dels bombos de Champions. Coutinho ha demanat el transfer request i Dembélé s’ha escapat a Mònaco, precisament on avui es trobarà una delegació barcelonista per al sorteig de la màxima competició europea.

El cas de l’extrem del Dortmund té una gran semblança amb el de Coutinho. Un jugador que se’n vol anar, un club que s’hi resisteix i unes xifres desconcertants que no desbloquegen l’operació.

Notícies relacionades

I en aquests viatges amunt i avall ha reaparegut el nom d’Ángel di María, futbolista argentí del PSG i amic de Messi, tan propens a les lesions com a marejar la defensa del Barça cada vegada que ha irromput al Camp Nou amb el seu joc electritzant.

No obstant, segons el diari francès Le Parisien, el màxim responsable del PSG, Nasser al-Khelaïfi, ha rebutjat els avanços del Barça. La resposta d’Al-Khelaïfi va ser seca: «impossible», segons l’esmentat rotatiu. Altres mitjans apunten, en canvi, que és a prop. I a un preu elevadíssim malgrat els 29 anys que té. Tan desconcertant com tot el que ha fet el Barça aquest estiu.