LA PRETEMPORADA BLAUGRANA

Reunió Bartomeu-Obama

El president del Barça ha explicat els projectes del club a l'exlíder nord-americà

bartomeu

bartomeu

1
Es llegeix en minuts

Josep Maria Bartomeu va mantenir una reunió d'alt nivell amb Barack Obama, l'expresident dels Estats Units a Washington. A l'estadi on el Barça s'enfrontava al Manchester United (1-0). El futbol, o 'soccer', com es denomina al país americà, desperta interès en la família Obama d'un temps ençà. Sobretot, de Malia (19 anys) i Sasha (16), les filles, que s'hi han aficionat i el practiquen.

Notícies relacionades

En una cita en una llotja privada del FedEx Field, auspiciada gràcies a James Costos, l'exambaixador dels EUA a Madrid i nou assessor barcelonista, Bartomeu va explicar a Obama els projectes benèfics que ha emprès la Fundació als Estats Units, així com els purament futbolístics, com el funcionament de les sis FCB Escoles que té el Barça implantades pel país, més les dues Barça Academy (una a Arizona i una altra que començarà a funcionar al setembre a Long Island).

Però el que més ha interessat a Obama, per l'afició de les seves filles, és la idea del Barça de competir amb un equip professional femení a la Lliga professional femenina el 2018. El club blaugrana en la seva versió nord-americana es radicaria a Califòrnia. Obama, no obstant, ha avançat a Bartomeu que el seu esport preferit segueix sent el bàsquet.