Ramos i Piqué: "Hi ha una bona amistat que augmenta amb els anys"

El defensa del Madrid corrobora les paraules del blaugrana i demana a Florentino que no faci canvis a la plantilla

jdomenech38848743 geo1  skopje  macedonia   22 01 2014   spanish player gerard170612113635

jdomenech38848743 geo1 skopje macedonia 22 01 2014 spanish player gerard170612113635 / GEORGI LICOVSKI

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Entre Sergio Ramos i Gerard Piqué "hi ha una bona amistat que augmenta amb els anys", assegura el capità del Madrid respecte a la seva relació amb el central del Barça, amb qui comparteix l'eix de la defensa de la selecció espanyola. "Amb Piqué tot va molt bé, es nota al camp", va remarcar Ramos després del partit contra Macedònia (1-2) d'aquest diumenge.

Les presumptes tibantors que existeixen entre tots dos, publicades als mitjans de comunicació, s'han acabat. O, almenys, ells han decidit acabar-les i concedir-se una treva. Abans que Sergio Ramos ho assegurés a Skopje, Piqué ja havia manifestat anteriorment que es tractaven entre ells "amb molt respecte" i que la relació era "molt cordial".

"Si de mi depengués tocaria molt poc. Tenim un equip molt complet i lo que va bé, ¿per a què tocar-lo?", diu Sergio Ramos demanant a Florentino Pérez estabilitat al Madrid

"Som dos dels jugadors que tenim més bon tracte entre nosaltres", va subratllar Piqué, que uns dies abans havia disculpat el madridista Carvajal promotor dels crits "Piqué, cabró, saluda el campió" en la celebració de la Lliga.

EQUIP COMPLET

Notícies relacionades

Ramos i Piqué eren dos dels sis jugadors que podien ser amonestats amb una sanció que els privava del decisiu partit davant Itàlia del pròxim mes de setembre. Els altres eren Sergio Busquets, Thiago Alcántara, Vitolo Machín i Diego Costa. Cap va ser amonestat i estaran a disposició de Julen Lopetegui.

El defensa del Madrid es va manifestar "molt content" pel primer doblet de Lliga i Copa d'Europa conquistat pel Madrid i demanava a Florentino Pérez, el seu president, que no fes canvis a la plantilla. "Si de mi depengués tocaria molt poc. Tenim un equip molt complet i el que va bé, ¿per què tocar-ho?", va dir Ramos.