Javier Tebas: "¿El gol de Messi? Com a madridista sents pena"

El president de la LFP reafirma la seva passió madridista i assegura que a la llotja del Bernabéu "no es mouen fils"

undefined36229973 madrid 10 11 2016 desayuno informativo de europa press con j161110111636

undefined36229973 madrid 10 11 2016 desayuno informativo de europa press con j161110111636 / JUAN MANUEL PRATS

1
Es llegeix en minuts

Javier Tebas, president de la Lliga de Futbol Professional, ha tornat a afirmar la seva fe blanca i ha admès que com a aficionat del Madrid "va sentir pena" pel gol de Leo Messi que va donar la victòria al Barça al clàssic disputat diumenge passat a l'estadi Santiago Bernabéu. "¿El gol de Messi? Com a madridista, evidentment sents pena", ha declarat al programa 'El partidazo', de la Cadena Cope.

Javier Tebas

president de la lfp

Piqué és més simpàtic i té més picardia que Ramos, però Sergio és més passional i sentimental"

Notícies relacionades

Així mateix, el màxim dirigent de la patronal del futbol, al mateix espai radiofònic, ha contradit el defensa blaugrana Gerard PiquéGerard Piqué sobre la importància de la llotja del Bernabéu en la vida política espanyola. "No crec que es moguin els fils de res a la llotja del Bernabéu", ha declarat Tebas, que, no obstant, ha tingut paraules amables per al jugador internacional del Barça. "A Twitter Piqué és més simpàtic i té més picardia. Sergio Ramos és més sentimental, més passional. M'agraden tots dos".

L'AUDIÈNCIA DEL CLÀSSIC

Ha reconegut que el clàssic del Bernabéu va batre tots els rècords pel que fa a audiència televisiva i ha considerat que havia sigut el partit més vist en la història de la televisió de pagament a Espanya, amb 200 milions de teleespectadors a tot el planeta. Interrogat sobre si creia que Zinedine Zidane, tècnic blanc, s'havia equivocatZinedine Zidane a l'hora de fer jugar Gareth Bale com a titular, el dirigent de la LFP no s'ha volgut mullar: "Si Zidane el va posar, segur que la va encertar". I, malgrat la pena com a madridista que li va fer el gol de Messi, sí que ha reconegut els valors de l'estrella argentina. "Per aquest partit catalogaria Messi com el millor jugador de tots els temps. I li he vist partits millors".