Luis Enrique: "Recordaré la 1a part de Torí pels segles dels segles"

"Soc un lluitador, em sento més còmode en les setmanes que hi ha guerra", diu el tècnic que elogia el seu equip i l'afició

marcosl38111056 barcelona    19 04 2017       deportes           messi atend170419235229

marcosl38111056 barcelona 19 04 2017 deportes messi atend170419235229

2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Encara que li van preguntar pel pobre partit ofensiu al Camp Nou, Luis Enrique tenia encara el cap a Torí. «Una mala part, a nivell ofensiu i defensiu, a Torí ens van fer fora d’Europa. Me’n recordaré molt d’allo», va admetre el tècnic del Barça. «Em costarà oblidar aquella primera part, la recordaré pels segles dels segles», va dir Luis Enrique removent en la seva memòria aquella «pobra» actuació blaugrana, quedant-se, novament, a les portes de les semifinals. 

    

El Barça es queda, com ja li va passar la temporada passada amb l’Atlètic de Madrid, en la frontera dels quarts de final. «No podria definir la temporada de la Champions en una sola paraula», va reconèixer l’entrenador blaugrana, frustrat perquè el pla que tenia no va sortir. I molt menys a Torí, quan aquells primers 22 minuts, amb els dos gols de Dybala, van sacsejar de tal manera l’estructura blaugrana que el va enviar llavors a la cuneta europea. ¿La resta? Va ser un exercici d’ineficàcia davant d’una sòlida Juve, que va fer de la defensa tot un art.        

"Em quedo amb l'actitud dels meus jugadors. Guanyar el partit hauria sigut just" (Luis Enrique)

«Volíem que el partit es tornés boig», va dir Luis Enrique. «Però, després, amb la pilota, ens va costar tenir aquesta lucidesa i precisió», va afegir el tècnic. Massa excitació, poc futbol. Ni bogeria, ni joc. «Hem arribat a semifinals, però encara no hem fet res», va precisar Allegri, el tècnic que va estrangular el Barça del trident fins a deixar-lo realment sense respiració. «No concedir un gol davant el Barça demostra la fortalesa i la qualitat del meu equip», va afegir l’entrenador italià.

Allegri estava orgullós , mentre Luis Enrique només podia sentir-se orgullós de la resposta de l’equip. I també de l’afició. «M’encanta formar part d’un club tan orgullós i ambiciós com aquest que vol guanyar-ho tot, però no és la millor nit. No ha pogut ser. Em quedo amb l’actitud dels meus jugadors. Guanyar el partit hauria sigut just», va comentar el tècnic blaugrana, lamentant, una vegada i una altra, els errors de Torí. «Hem tingut fe fins a l’últim minut, aquest és un equip fet per competir i guanyar títols. La Juve ha merescut passar. Al final, hem rebut una espècie d’homenatge del públic a l’equip pel que és i pel que ha donat», va assegurar Luis Enrique.

Notícies relacionades

   

"Hem disparat 13 o 14 vegades a porteria, però gairebé cap entre els tres pals. És trist. La Juve ha merescut passar" (Luis Enrique) 

 «Curiosament, el partit s’ha acabat 0-0. Hem disparat 13 o 14 vegades a porteria, però gairebé cap entre els tres pals. És trist», va confessar el tècnic. «Soc un lluitador, igual que els meus jugadors. He d’estar preparat per a tot, sobretot per a les coses dures. Tinc genètica asturiana, de Pelayo. Em sento més còmode en les setmanes en què hi ha guerra», va assegurar, admetent que serà «molt difícil» motivar els jugadors per aixecar-se. «Tenim el millor estímul per aixecar-nos: anar a jugar al Bernabéu. Serà molt fàcil per animar-nos», va subratllar Luis Enrique, digerint una de les seves pitjors nits al Camp Nou.